AsayişEğitimGündemManşetTurizm

TURİZMCİLERE TRAFİK SEMİNERİ

Bodrum-trafik semineriMuğla Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından turizm taşımacılığı ve yolcu taşımacılığı konulu bir seminer düzenlendi.

Bodrum Ticaret Odası (BODTO) Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve Muğla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Raşit Tosun’un konuşmacı olduğu seminere Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Haluk Baş, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB)” Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel, Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Eyüp Demirci,  polis ve jandarma trafik görevlileri, ile bazı turizmciler katıldı.

Trafikte uyulması gereken kurallar ve trafik kazalarını en aza indirmek için yapılması gerekenlerin anlatıldığı kısa filmler ile kamu spotlarının izlenmesinin ardından sunum yapan Raşit Tosun, turizm taşımacılığı, yolcu taşımacılığı, yük taşımacılığı, trafikte uyulması gereken kurallar, ülkemizde ve ilimizde yaşanan trafik kazalarının sayısal verileri ile ilgili detaylı bilgiler verdi.

Seminer öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Muğla Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Raşit Tosun, seminerin önemini şu sözlerle açıkladı:

“Bizim buradaki amacımız yolcu taşımacılığı yapan araçları güvenlik önlemlerinden en iyi verimi alabilmek için gerek hız olsun gerek güvenli sürüşler olsun bir bilgilendirme toplantısı yapıyoruz. Emniyet kemerinden tutun da bir çok konuya dair trafik kurallarını önemini anlatan bir sunumumuz olacak. Bu konferansları il merkezimiz ile bütün ilçelerimizde gerçekleştiriyoruz. Gerek bizim ülkemizde yaşayanlar gerekse de yurtdışından ülkemize misafir olarak gelenlerin hayatı bizler için çok önemli olduğu için bu seminerleri düzenliyoruz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu