GündemMagazinManşet

PALMARİNA BODRUM AİLESİ YAZA MERHABA DEDİ

palmarine bodrumDünyanın en iyi marinaları arasında yer alan Palmarina Bodrum, 2017 sezonuna merhaba dedi. Palmarina Bodrum’a demir atan tekne sahiplerine ve marka ortaklarına düzenlenen yaza merhaba partisine; iş ve cemiyet dünyasından Doğukan-Nevada Boyacı, Kazım Ak, Yılmaz Taşkaya, Tuğba Çim, Cüneyt Asan, Mikail Dede, Mehmet Akçalı, Özalp Şule Argüder ve Ayşe Özyılmazel gibi isimler katıldı. Davetliler konser ve dans şovu ile tüm gece eğlendi.

Türkiye’nin ilk mega yat bağlama kapasiteli marinası Palmarina Bodrum Ailesi üyeleri tekne sahipleri ve marka ortakları, 2017 yaz sezonuna açılış partisinde buluştu. 19 Mayıs Cuma günü düzenlenen geceye iş ve cemiyet hayatından Doğukan-Nevada Boyacı, Kazım Ak, Yılmaz Taşkaya, Tuğba Çim, Cüneyt Asan, Mikail Dede, Mehmet Akçalı, Özalp Şule Argüder ve Ayşe Özyılmazel gibi tanınmış isimler katıldı. Gecede sahne alan Meya Orkestrası performansıyla izleyenleri hayran bırakırken gökyüzü şovlarıyla izleyenleri büyüleyen Dream Engine de geceye katılan davetliler tarafından büyük beğeni topladı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Palmarina Bodrum Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ağar, “Bugün önemli bir gün, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nızı Palmarina adına kutluyorum” diyerek sözlerine başladı. “Türk turizminin yüz aklarından ve dünyanın sayılı projelerinden olan Palmarina’nın yeni sezon açılış partisinde sizleri ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Açıldığı günden beri yüksek kalitede hizmet anlayışı, modern mimari konsepti, Türkiye’mizin incisi Bodrum’daki konumu ile haklı bir başarı yakalamıştır. Bu başarıda en önemli etken sizlerin de marinamıza göstermiş olduğu ilgidir. Palmarina, Türkiye ve Türk turizmine olan katkısını her sene bir üst seviyeye çekerek devam edecek” dedi ve konuşmasını tamamladıktan sonra Mayıs ayında Palmarina Bodrum Genel Müdürü olarak görevine başlayan Akbulut Kahraman’ı sahneye davet etti. Kahraman, sektöründe lider olan bu aileye katılmaktan bir parçası olmaktan gurur duyduğunu belirterek, “Sorumluluğumuz yüksek, bunun farkındayız. En iyi ve en kaliteli hizmeti bir ekip olarak, sizlerin de desteği ve anlayışıyla sağlayacağız” dedi.

Gecenin sürpriz şovu büyüledi

Dünyanın her yerinden misafirler ağırlayan Palmarina Bodrum adına yakışır bir şovla açılış gecesine katılanları adeta büyüledi. Dünyanın en büyük stadyumlarında maç öncesi gösteriler sunan, Cirque du Soleil performansları bulunan, İngiltere, Japonya, İspanya gibi pek çok ülke gezmiş ‘The Dream Engine’ Palmarina Bodrum’da izlemeye doyulmaz bir şov sundu. Müziği, ışığı ve teknolojiyi şiirsel dans figürleriyle birleştiren The Dram Engine performansında sanatçı adeta havada ışıkla birlikte süzüldü. Aynı gecede zengin orkestrasıyla Meya, Türk ve dünya müziklerinden seçkin eserler seslendirdi. Konuklar canlı müzik eşliğinde akşamın son saatlerine kadar eğlendiler ve dans ettiler.

Dünyaca ünlü Azeri sanatçı Palmarina ziyaretçileri için sahnede

Bu akşam (20 Mayıs, Cumartesi) Palmarina Bodrum’da, dünyanın pek çok farklı kentinde konserler vermiş, perküsyon ve jazz festivallerinden ödüller almış dünyaca ünlü perküsyon sanatçısı Natig Shirinov kendi grubu Natig Ritim Grubu ile tadına doyulmaz bir konser verecek. Azerbaycan ezgilerini dünya müzikleriyle harmanlayan sanatçı Nağara isimli yerel çalgısıyla dinleyenleri büyüleyecek.

Bodrum Yalıkavak’ta bulunan, misafirlerine lüks ve butik otellerinde konaklama, yerel ve dünya tatlarının bulunduğu restoran ve kafelerinde yiyecek içecek, dünya markalarının yer aldığı mağazalarıyla alışveriş imkanı sunan Palmarina Bodrum, 2017 yaz sezonunu açmasıyla birlikte kültür sanat aktivitelerine dünyadan ağırladığı farklı müzik ve dans gruplarıyla devam edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu