ÇevreGündemManşet

PAZARTESİ GÜNÜNE KADAR ETKİSİNİ SÜRDÜRECEK SOĞUK HAVA UYARISI

Bodrum-geceBodrum’da hafta boyu etkili olan soğuk hava yılbaşı gecesiyle birlikte yeni yılın ilk günlerinde de etkili olacak.

Meteoroloji ve bazı hava tahmin sitelerinden edinilen bilgiye göre Bodrum’da Cumartesi ve Pazar günleri en yüksek sıcaklık 10-11, en düşük sıcaklığın ise 1-2 derece dolaylarında olması tahmin ediliyor. Yılbaşı gecesinde Kuzey yönlü rüzgarın etkili olacağı Bodrum’da yeni yılın ilk saatlerinde beklenen hava sıcaklığı ise 1-3 derece arasında. Rüzgarında etkisiyle hissedilir sıcaklığın daha da düşük olması tahmin edilirken, yılbaşı gecesi yağış beklenmiyor.

Yeni yılın ilk gününde de etkili olacak soğuk havanın hafta ortalarından itibaren artması tahmin ediliyor. Salı ve Çarşamba günlerinden itibaren Güney yönlü rüzgarlar ile birlikte Bodrum’da hava sıcaklıklarının hissedilir şekilde artacağı tahmin edilirken, bölgemizde hafta ortasından itibaren yağış da bekleniyor.

Yılbaşı gecesi için bir çok farklı mekan da çok sayıda eğlence düzenlenirken, yarımada genelinde bazı mahallelerde havai fişek gösterileri gerçekleşecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu