GündemKültür SanatManşet

LA BEBE’DE ANGARA GECESİ

La-Bebe- Ankara GecesiBodrum eğlence sektöründe bir ilk olan “La Bebe/Bizimki Bi Angara Meyhanesi” düzenleyeceği gece ile Ankaralıları ve Bodrumluları bir araya getirecek.

ART Consultancy bünyesinde yer alan ve Bodrum’daki eğlence sektörüne yeni bir soluk kazandıran “La Bebe/Bizimki Bi Angara Meyhanesi” Ankara eğlence kültürünü tanıtmaya devam ediyor.

Ferah ve kaliteli mekanıyla müşterilerine unutulmaz geceler yaşatmayı sürdüren “La Bebe/Bizimki Bi Angara Meyhanesi” şimdide özel bir gece düzenlemeye hazırlanıyor. Düzenlenecek özel gece hakkında açıklamada bulunan ART Consultancy Yönetim Kurulu Başkanı Arda Tekbaş şunları söyledi:

“Bodrum’da yaşayan ve Bodrum’a gönül verenleri hedeflediğimiz gibi turizm sektöründe de iddiamızı sürdürmeyi ve organizasyonlarda ev sahibi olmayı devam ediyoruz. 20 Mayıs akşamı düzenleyeceğimiz Ankara gecesinde, hem Ankara eğlence kültürünü yaşatıp hem de unutulmaz bir gece yaşatacağız. Bu özel gecede, Ankaralı sanatçı Mustafa Taş ve ekibinin canlı performansı ile Bodrum’da daha önce benzeri yaşanmamış bir gece olacak.”

TEKBAŞ’TAN YENİ MEKAN MÜJDESİ

Bodrum’daki eğlence sektöründe bir numara olmayı hedeflediklerini belirten Tekbaş, yeni bir mekan açmak üzere olduklarını ifade ederek şöyle konuştu:

“Bodrum’da açılacak yeni eğlence mekanımızın yeri ve lokasyonu şimdilik gizlidir. “La Bebe/Bizimki Bi Angara Meyhanesi” mekanımızın konsepti dışında olacak olan bu yeni eğlence mekanında, sürpriz sanatçılar, dünya mutfağı ve Osmanlı mutfağını birleştirerek özel konukları ağırlayacağız. Mekanın ismi ise ‘Sen Hayırdır’ olacak. Kaliteli kadromuz ile çalışmaları devam eden yeni mekanımız sezona hazır olacak.”

Kumbahçe Mahallesi Dere Sokak’taki eğlence “La Bebe/Bizimki Bi Angara Meyhanesi” nde, canlı müzik eşliğinde, deneyimli mutfak personelinin bir birinden lezzetli yemekleri buluşmaya sizleri de davet ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu