GündemManşetSpor

TURNUVA DEVAM EDİYOR

Bodrum-kaymakamlık turnuvasıBu yıl altıncısı yapılan Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler arası Futbol Turnuvası bugün oynanan Pınarlıbelen Mahallesi ile Eski Çeşme Bodrum Gençlik arasında oynanan maçla devam etti.

27 Mart tarihinden başlayan Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler arası Futbol Turnuvası, bugün oynanan Pınarlıbelen Mahallesi – Eski Çeşme Bodrum Gençlik maçıyla devam etti. Şiddetli rüzgar dolayısıyla her iki takım futbolcularının da zor anlar yaşadığı maç büyük çekişmeye sahne oldu. Müsabakayı Pınarlıbelen Mahallesi 2 – 0 kazandı.

Öte yandan turnuvanın çeyrek final maçlarında turnuva kriterlerine aykırı olarak oyuncu oynatıldığı, gerekçesiyle itirazlar yapıldı. İtirazları değerlendiren turnuvanın tertip komitesi 4 takımın turnuvadan men edilmesine karar verdi.

Kararın ardından Bodrum Kaymakamlığı Mahalleler arası Futbol Turnuvası’nda Turgutreis Mahallesi Takımı (Bodrum Çevre Platformu), Pınarlıbelen Mahallesi ve Eski Çeşme Bodrum Gençlik takımları turnuvada kaldı.

Turnuva 24 Nisan tarihinde Pınarlıbelen ile Turgutreis arasında oynanan maç ile devam edecek. Son maç ise 26 Nisan’da Turgutreis ile Eskiçeşme Gençlik arasında oynanacak. En fazla puanı toplayan takım ise şampiyon olacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu