EkonomiGündemManşet

BAŞEYMEZ YENİDEN ADAY

IMG_8404Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, 11 Şubat Pazar Günü yapılacak seçimli olağan genel kurulunda ekibiyle birlikte yeniden aday olduğunu söyledi.

4 yıllık görev sürelerinin bittiğini ve görevi 4 yıl daha sürdürmek istediklerinin altını çizen mevcut başkan Başeymez, “11 şubat Pazar günü Herodot Kültür Merkezi’nde odamızın olağan seçimli genel kurulu vardır. 11 Esnaf ve sanatkarlarımızı demokratik hakları olan oy kullanmaya davet ediyorum. Genel kurulda ekibimle birlikte yeniden adayız. 4 yıllık görev süremiz bitti, bu görevi 4 yıl daha sürdürmek istiyoruz. Tüm esnaflarımıza teşekkür eder, hayırlı işler dilerim” dedi.

4 yıl önce görevi devraldıklarında esnafı sürekli ziyaret edeceklerinin sözünü verdiklerini hatırlatan Başeymez, “Göreve başladığımızı günden bugüne kadar da bunu yaptık. Ekibimle birlikte giderek esnafın elini sıktık, hayırlı işler diledik. Mutlaka yetişemediğimiz, ulaşamadığımız esnafımız oldu. Onlar kusurumuza bakmasın. Ulaşabildiğimiz kadar esnafımıza ulaştığımıza inanıyorum. Bundan sonraki süreçte de yine aynı şekilde esnafımızla iç içe birlik beraberlik içinde, sorunlara çözüm üreterek devam etmeyi düşünüyoruz. Bizim ulaşamadığımız arkadaşlarımızın da odamıza gelerek şikayetlerini dile getirmesini istiyorum. 6 binin üzerinde üyemiz var, hepsine ulaşmak biraz zor. Esnafımızın da hangi konuda olursa olsun bir ihtiyacı, bizden bir talebi olursa odamızın kapısı herkese açık, buraya gelip bir çayımızı, kahvemizi içsinler. Elimizden ne geliyorsa yaparız.

Göreve geldiklerinde odaya bir mobil hizmet aracı kazandırdıklarından da bahseden Erdoğan Başeymez, konuşmasını şöyle noktaladı:

“Bu araç o dönemde Muğla ilinde tekti. Türkiye’de var mıydı bilmiyorum. Bodrum Yarımadası’nda esnaf portföyümüz çok geniş. Bir ucumuz Mumcular’da Mazı’da, bir ucumuz Akyarlar’da. Esnaflarımızın mesafeden dolayı geliş gidiş sıkıntısı vardı. Biz bu hizmet aracı ile hizmeti esnafımızın ayağına götürdük. Allah nasip eder de bu yeni dönemde görev alırsak sicil işlemlerini, oda kayıt işlemlerini inşallah bu hizmet aracı ile yapacağız, esnafımızı buraya kadar yormayacağız. Kendilerinin ayağına giderek kayıt işlemlerini de gerçekleştireceğiz.

 

Haber: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu