GündemManşet

Rövanş 4 Haziran’da

Eyüpspor'a 1-0 Mağlup Oldu

 

Spor Toto 1. Lig Play-Off 2. Tur ilk maçında Eyüpspor evinde karşılaştığı Bodrumspor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından değerlendirme yapan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, ” Bugün yaptığımız yanlışları yapmamaya çalışacağız. İnşallah yapmadan, hak ettiğimize inandığımız turu geçmek istiyoruz” dedi.

Spor Toto 1. Lig Play-Off İkinci Tur ilk maçında Bodrumspor deplasmanda Eyüpspor’a konuk oldu. Maçın ilk yarısında Eyüpspor Mustafa Pektemek’in golüyle soyunma odasına 1-0 önde girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında yeşil-beyazlı ekip girdiği net pozisyonlardan yararlanamazken, Eyüpspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın rövanşı pazar günü Bodrum İlçe Stadyumunda oynanacak ve yeşil-beyazlı ekip mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Öte yandan, Eyüpspor desteğe gelen, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat, Galatasaraylı futbolcular Barış Alper Yılmaz ile Emin Bayram, milli futbolcu Burak Yılmaz, Ümraniyesporlu futbolcu Umut Nayir, Beşiktaş’ın deneyimli oyuncuları Atiba Hutchinson, Jeremain Lens, teknik direktörler Yılmaz Vural ve Mehmet Özdilek isimler ise dikkatlerden kaçmadı. Bodrumspor’un yanında ise Asi Tayfa yanı sıra Belediye Başkanı Ahmet Aras vardı.

OYUNCULARIMLA GURUR DUYUYORUM

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Önemli bir maçtı. Geldiğimiz noktada anlam yüklü bir maçtı. Çok dengeli başladık. Talihsiz bir gol yedik. İlk yarıda ve ikinci yarıda yararlanamadığımız pozisyonlar var. Sezon başında beri oyuncularımızla gurur duyuyorum. Bugün bir kere daha gurur duydum. Maçın ilk yarısı bitti. İlk yarısını mağlup kapattık. İkinci yarısına evimizde hazırlanacağız. Bugün yaptığımız yanlışları yapmamaya çalışacağız. İnşallah yapmadan, hak ettiğimize inandığımız turu geçmek istiyoruz. Onun için elimizden gelen her şeyi ikinci maçta yapacağız” diye konuştu..

Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, Bodrumspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, “Skoru bulduktan sonra korumamız önemliydi” dedi.
Spor Toto 1. Lig Play-Off 2. Tur ilk maçında Eyüpspor evinde karşılaştığı Bodrumspor’u 1-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş, “Bizim için zor bir maçtı. Böyle geçeceğini tahmin ediyorduk. Sezon sonu olması, yaş ortalaması yüksek bir takım olmamız, 120 dakikadan çıkıp buraya geldik. Göze hoş gelen bir futbol olmasa da sahada iyi mücadele oldu. Skoru bulduktan sonra korumamız önemliydi. Bunu istiyorduk. İlk bölümü tamamladık. Şimdi Bodrum’da belki bu maça göre hava şartları, maçın saati daha zorlayabilir. Buna hazırız. İki takım için de daha zor olacaktır. Daha iyi oynayan takım bir üst tura yükselecektir” diye konuştu.

Maçtan dakikalar
9. dakikada Bekir Yılmaz’ın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Uğur Demirok’un kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin sağından dışarıya gitti.
21. dakikada Bekir Yılmaz’ın sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde iyi yükselen Uğur Demirok’un kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarıya çıktı.
34. dakikada Halil Akbunar’ın sağ kanattan son çizgiye inip yaptığı ortada kale önünde iyi yükselen Mustafa Pektemek’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0
45. dakikada Gökdeniz Bayrakdar’ın ceza sahası dışı sağından yerden uzak köşeye vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Harun Tekin’de kaldı.
73. dakikada Kenan Özer’in sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda defanstan seken topa Süleyman Özdamar’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla kalenin üzerinden dışarıya gitti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu