AsayişGündemManşet

NARKOTİKTEN BİR PARTİ BASKINI DAHA

bodrum-adliyesiBodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Amirliği ekipleri Bodrum Merkezindeki bir evde düzenlenen uyuşturucu partisine baskın düzenledi.

Elde ettikleri bir ihbarı değerlendiren ve bir süre teknik ve fiziki takip çalışması yapan Narkotik ekipleri geçtiğimiz gece Çarşı Mahallesi Çukurbahçe Sokak’ta belirlenen bir adrese baskın düzenledi. Evdeki 3 kişinin, bong diye tabir edilen ve uyuşturucu madde içmekte kullanılan malzeme ile parti düzenlendiklerini tespit ettti.

Evde ve şahısların üzerinde yapılan aramalar sonucunda bir miktar esrar maddesi ele geçiren ekipler şahısları gözaltına aldı. Yapılan soruşturma sonucunda şahıslardan ikisinin içici olduğu Ö.Y. isimli kişinin ise uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlendi. İçici tabir edilen şahıslar hakkında gerekli yasal işlemler yapıldıktan sonra serbest bırakılırken Ö.Y. ise adliyeye sevk edildi.

Ö.Y. isimli zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine kapatıldı.

 

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu