GündemManşetTurizm

BODRUM’DAKİ FUARDA 75 FİRMA BİRARAYA GELECEK

BODEX 2016 - 1.Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas Fuarı BodrumBODEX 2016 “1.Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas Fuarı Bodrum’da açılacak.

30 Mart günü kapılarını açacak olan 1.Turistik İşletmeler Donanımı, Tekstil, Dekorasyon ve Gıda İhtisas Fuarı Bodrum Belediye Heredot Kültür Merkezinde hazırlanan fuar alanı gerçekleştirilecek.

Marfo-Marmaris Fuarcılık Organizasyon Ltd. tarafından organize edilen Bodex Fuarı, turizm ve seyahat, otel, rstoran, bar ekipmanları, tekstil, kumaş ve ev tekstili sektörlerindeki uluslararası katılımcı ve ziyaretçileri bir araya getirmeyi hedefliyor.

İstanbul, Ankara, İzmir ve bölgeden 75 firmanın katılacağı fuar hakkında konuşan Maarfo Fuarcılık Genel Müdürü Volkan Gülcan şunları söyledi:
“30 Mart günü saat 11.00’de kapılarını açacak olan fuarımızın resmi açılış töreni saat 14.00’de gerçekleştirilecek. Fuarımız hergün saat 11.00-19.00 saatleri arasında ziyaretlere açık olacak. Marmaris ile başladığımız fuar serüvenine Fethiye’nin ardından Bodrum’la devam ediyoruz. Bundan sonra da inşallah bu şekilde devam edecek. Fuarlarımızla gittiğimiz yerlere değer kattığımıza inanıyoruz. Turizm Bodex ile başlar sloganımız var. Şu durgun zamanda çoğu dışarıdan gelen 75 firmanın sayesinde azda olsa bir canlılık getireceğimize inanıyoruz. Tahminimize göre fuarda 350’ye yakın çalışan olacak. Bu insanların çoğu şehir dışından geldiği için konaklama yapmak zorunda. Bodrum’a en kötü bu şekilde bir desteğimiz var” dedi.

Bodrumlu turizmcilerden bir şey almasalarda fuarı ziyaret etmelerini beklediklerini ifade eden Gülcan, bölge halkını, villa sahiplerini, işletmecileri fuara davet etti.

Stant hazırlıklarının sürdüğü fuar alanında, mobilya,güvenlik sistemleri, elektrik, elektronik, mutfak, banyo, sanayi tipi çamaşır makinesi, çevre, bahçe ekipmanları, jeneratör, kesintisiz güç kaynağı, çay ve kahve makineleri ürün gruplarından oluşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu