GündemManşetSpor

DEPLASMANDA 3 PUAN 3 GOLLE GELDİ

Bodrumspor_Pazarspor (17)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Rize deplasmanında Pazaspor’u 3-1 mağlup etti.

Pazar İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Bodrum’dan gelen yaklaşık 100 kişi ile birlikte yaklaşık 500 Pazarspor taraftarı izledi. 4 gol ve 1 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmanın önemli pozisyonları ise şu şekilde;

Dakika 2 – B.B. Bodrumspor atağında Ali Koçak’ın derinleme pasıyla ceza sahasına Giren Çağrı Tekin’in vuruşunda Pazarspor defansı topu son anda uzaklaştırdı.

Dakika 5 – B.B. Bodrumspor’da Muhammet Aran kendi sahsından kaptığı topla Pazarspor ceza sahasına kadar ilerledi. Muhammet Aran’ın ceza sahasına girer girmez çektiği şutu Pazarspor kalecisi Fethi kurtardı.

Dakika 17 – B.B. Bodrumspor atağında Kerem’in pasıyla topla buluşan Çağrı Tekin ceza sahası dışından sert ve şık bir vuruşla skora 1-0’a taşıdı.

Dakika 22 – B.B. Bodrumspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Erhan’ın pası ile topla buluşan Çağrı Tekin güzel bir pas ile topu Kerem ile buluşturdu. Kerem’in şutu üst direkten auta çıktı.

Dakika 41 – B.B. Bodrumspor’un sağ kanattan geliştirdiği atakta Erhan’ın pasıyla topla buluşan Kerem ceza sahası içinde şık çalımlarla rakibini geçerek kalecinin uzak köşesine attığı topla skoru 2-0’a taşıdı.

Dakika 44 – Pazarspor’un sağ kanttan geliştirdiği atakta Hacı Şükrü’nün ortasında topla buluşan İlhan Faruk’un şutunda ceza sahası içinde seken top ağlarla buluştu ve skor 2-1’e taşındı.

Dakika 60 – Pazarspor’da Maksut B.B. Bodrumspor kaptanı Erkan’a yaptığı hareket sonrası küfür edince karşılaşmanın hakemi Maksut’u kırmızı kartla oyun dışında bıraktı.

Dakika 90 – Karşılaşmaya verilen 5 dakikalık uzatma süresinde Çağrı Tekin sağ köşe direğinde topu çok iyi saklayarak Agah Oktay’a pas verdi. Agah Oktay ceza sahası sağ çaprazından ceza sahasındaki Celal’a güzel bir orta açtı. Celal’in şık kafa vuruşunda kaleci Ferit topa dokunsada top ağlarla buluştu ve skor 3-1’e taşındı.

Karşılaşma sonrası Pazarsporlu taraftarlar karşılaşmanın hakemlerine verdikleri kararlardan dolayı tepki gösterirken, B.B. Bodrumsporlu oyuncuları alkışladılar. B.B. Bodrumsporlu futbolcular Bodrum’dan gelen taraftarların yanına giderek galibiyeti kutlarken, her galibiyet sonrası çekilen galibiyet selfiesi Pazar İlçe Stadı’nda çekildi. B.B. Bodrumsporlu taraftarlar kulüp başkanı Rıza Karakaya ve yöneticileri de tribüne çağırarak galibiyeti onlarla birlikte kutladılar.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu