GündemManşet

BAŞSAVCI DUMAN’A ZİYARET

Bodrum adliyesiMuğla Valisi Amir Çiçek ve beraberindeki heyet,  Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr.Barış Duman’ı makamında ziyaret etti.

Öğlen sularında Bodrum Adliyesine gelen Muğla Valisi Amir Çiçek ve beraberindeki heyet, Bodrum Adalet Sarayı merdivenlerinde toplu resim çektirdikten sonra Bodrum Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Barış Duman’ın makam odasına geçtiler.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcı Barış Duman, Muğla valisi ve heyetin nezaket ziyareti için geldiklerini, görüşmeye dair özel bir gündem olmadığını ifade etti.

Muğla Valisi Amir Çiçek’e Muğla Cumhuriyet Bassavcısı Necip Topuz, Muğla İI Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Yavuz Özfidan, Sahil Güvenlik Güney Ege Gurup Komutanı SG Albay Oğuz Bavbek, il Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Yeniçeri, MİT Bölge Müdürü,  İlçe Kaymakamı Bekir Yılmaz, İlce Emniyet Müdürü Haluk Baş,  İlce Jandarma Komutanı J.Binbaşı Ömer Faruk Karaşahin eşlik etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu