AsayişGündemManşet

13’Ü TUTUKLANDI 4’Ü FİRAR

bylock-gözaltıları-muğlaMuğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Şubat ayında gerçekleştirilen operasyonlar sonucu 13 kişi tutuklandı.

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün, Muğla genelinde çalışan, BYLOCK kullanıcısı olduğu belirlenen çeşitli rütbelerdeki eski TSK personeline yönelik olarak 08-22 Şubat 2017 tarihi arasında toplam 9 ilde yapılan operasyonda, 42 şüpheliden 38 tanesi yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler, sorguları tamamlanarak adli makamlara sevk edildi.

Yapılan yazılı açıklamada; şüphelilerden 13’ü tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, 22 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartı ile salıverilmiş, 3 şüpheli hakkında daha önceden FETÖ/PDY terör örgütü şüphelisi olarak adli işlem yapıldığı için savcılık talimatıyla serbest bırakılmış, kalan 4 firari şahıs hakkında yakalama emri çıkarılması için savcılığa yazı yazıldığı bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu