EğitimGündemManşet

OKUL İÇERİSİNDE BİR SANAT SOKAĞI

resim-ugur-okullari (2)Marmaris Uğur Okulları öğrencileri; Resim Öğretmenleri Emine Ergi yönetiminde, okul içerisinde oluşturdukları Sanat Sokağı’nda ilk sergilerini açtılar.

Halka açık sanatseverlerin beğenisine dün (15 Ocak 2018)  sunulan sergide; 120 ortaokul ve lise öğrencisinin dönem içerisinde yaptıkları resimler ve tasarlayıp yaptıkları takılar  süslemeler,  yer alıyor.  Sergi yarı yıl tatili boyunca  7 Şubat’a kadar açık kalacak.

Sanat sokağını oluşturduktan sonra ilk etkinliklerinin resim sergisi olduğunu belirten Resim Öğretmeni Emine Ergi verdiği bilgide; “Sanat sokağımızda resim atölyemizin yanında bir de Müzik atölyemiz var.  Müzik tercihi olan öğrencilerimizde çalışmalarını orada sürdürüyorlar. Resim  ve takı sergimiz, yarı yıl tatili boyunca Marmaris halkına da açık olacak. İsteyen vatandaşlarımız öğrencilerimizin becerilerini görmek için sergimize gelebilirler. İkinci eğitim öğrenim dönemi sonunda düzenleyeceğimiz etkinliğimizde ise resim sergisinin yanı sıra etkinliğimizde yine öğrencilerimizin dikip hazırladığı kıyafetlerle bir de defilemiz olacak.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu