AsayişGündemManşet

BUZDOLABI YANGIN ÇIKARDI

Bodrum-ev yangınıBodrum’da yaşlı bir çifte ait evde çıkan yangın daha fazla büyümeden söndürüldü. Buzdolabından çıktığı öğrenilen yangın maddi hasarla atlatıldı.

Bugün öğle saatlerinde Gümbet Mahallesi Saldır Şeyh Caddesi üzerinde bulunan İzzet Gündüz adlı vatandaşa ait evde yangın çıktı. Buzdolabından çıktığı öğrenilen yangını farkeden komşuları, bahçe hortumlarıyla müdahale etti.

İhbar üzerine bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum İtfaiye Grup Amirliği’ne bağlı 2 itfaiye ile bir hızlı müdahale aracı geldi. Maske takarak evin içine giren ekipler kısa sürede yangını söndürdü. Aydem ekipleri de söndürme çalışmaları esnasında evin elektrik hattı üzerinde çalışma yaptı.

Yangın sonrası buzdolabı kullanılamaz hale gelirken diğer ev eşyalarında da maddi hasar meydana geldiği bildirildi. Yangının başladığı esnada ev sahibi  İzzet Gündüz’ün eşiyle birlikte  pazar alışverişine gittiği ve evde kimsenin olmadığı öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu