GündemManşetSpor

AMATÖR KÜMEDE ÇEKİŞME SÜRÜYOR

gumusluk (1)Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimizden Gümüşlük Gençlikspor 1 puan fark ile Yeni Milasspor’un arkasından 2. sıradaki yerini koruyor.

Gümüşlük Gençlikspor bu hafta sonu deplasmanda oynadığı karşılaşmada Menteşegücüspor’u 2-0 mağlup ederek 2. sıradaki yerini korudu. Ligde uzun süredir liderliğini sürdüren Yeni Milasspor ise bu hafta şampiyonluğun en büyük adaylarından Ortakent Yahşi Gençlikspor’u Milas’ta oynanan karşılaşmada 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürürken, 3. sırada yer alan Ortakent Yahşi Gençlikspor şampiyonluk yarışında çok önemli bir puan kaybetti.

Bu hafta sonu oynanan karşılaşmalar sonunda Yeni Milasspor 34 puanla liderliğini sürdürürken, Gümüşlük Gençlikspor ise 33 puana yükselerek 2. sıradaki yerini korudu. Haftayı puansız kaybeden Ortakent Yahşi Gençlikspor ise 27 puanla 3. sıradaki yerini korudu.

Grubunda lider bulunan Yeni Milasspor bu hafta Marmaris Gençlikspor ile deplasmanda karşılaşacak. Gümüşlük Gençlikspor ise Ölüdeniz Belediyespor’un ligden çekilmesi nedeniyle haftayı 3 puanla kapatacak. Yeni Milasspor’un puan kaybetmesi durumunda liderliğe yükselecek Gümüşlük Gençlikspor’da gözler Marmaris Gençlikspor ile Yeni Milasspor arasında oynanacak karşılaşmaya çevrildi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu