AsayişGündemManşet

OKULDAN KAÇTILAR KAYBOLDULAR

Okuldan kaçarak bisikletleriyle araziye çıkan gençler havanın kararmasıyla yollarını kaybetti.

Merkez Turgutreis Ortaokulu öğencileri Ferhat Almalı ile Berkay Özdemir, okuldan çıktıktan sonra bisikletleriyle İçmeler mevkiinden Kızılağaç Mahallesi’ne gitmek üzere hareket ettiler.

Bir süre bisikletleriyle ilerleyen gençler yol bitince bisikletlerini omuzlarına alarak Tavşanburnu mevkiine kadar yürüdü.  Havanın kararmasıyla birlikte yolu kaybeden Ferhat Almalı ile Berkay Özdemir, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi.

İhbar alan Sahil Güvenlik ekipleri denizden İtfaiye ve  Muğla 911  Arama Kurtarma Derneği ise karadan belirtilen bölgeye doğru yola çıktı. AFAD üyeleri de kayıp gençleri bulmak için Muğla’dan Bodrum’a doğru yola çıktı.

Denizden kısa sürede gençlerin bulunduğu noktaya ulaşan Sahil Güvenlik kaybolan iki genci alarak Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığına getirdi. İki genç burada ifadelerinin alınmasının ardından ailelerine teslim edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu