EğitimGündemManşet

MÜZAKERE VE İKNA BECERİLERİ SEMİNERİ

muzakere_ve_ikna_becerileri_semineri (3)Bodrum Belediyesi personeline yönelik “Müzakere ve ikna becerileri” kapsamında herkesle her zaman ve her yerde, sonuç odaklı iletişim konulu hizmet içi eğitim semineri verildi.

“Müzakere ve ikna becerileri” başlıklı seminer, 150 belediye personelinin katılımıyla Bodrum Belediyesi Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Seminer, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ile Muğla Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde Reklamcılık ve İletişim, Markalaşma ve İşitme Yönetimi üzerine dersler veren Yönetim ve İletişim Danışmanı Eğitmen Emre Hasan Saylık tarafından verildi. Sonuç odaklı takım çalışmasında müzakere kültürünün yerini tanımlayan Saylık, bu süreçte iknanın psikolojisini ve temel ikna kurallarını pratik örneklerle katılımcılara aktardı.

Programın devamında günlük iş ilişkileri içerisinde müzakerenin hedef odaklı olarak nasıl kullanılacağı ve birebir iletişimle bu sürecin nasıl destekleneceği detaylandırılarak katılımcılarla paylaşıldı. Program, ayrıca olumlu iletişim kanallarının kullanımından ikna ve inandırmaya, güven oluşturma adımlarından kişisel yüzleşmeye kadar birçok örnekle desteklendi.

Bodrum Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü 2017 Yıllık Eğitim Planı dahilinde bulunan seminerin son bölümünde de çatışmanın dinamikleri ve çatışmasız iletişimle kurum içinde verimli çalışma iklimi yaratmanın önemi, sürdürülebilir kurumsal başarıda müzakere kültürünün etkisi üzerinde duruldu.

Soru cevap şeklinde son bulan seminerde personele katılım sertifikası verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu