AsayişGündemManşet

BODRUM CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINCA FETÖ SORUŞTURMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Bodrum AdliyesiKHK ile kamu görevinden ihraç edildiği anlaşılan Bodrum İlce Jandarma Komutanlığında görevli astsubay E.K (24), Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Bürosunun yürüttüğü soruşturma kapsamında, arama, gözaltı, sorgu işlemleri sonrasında, FETÖ Silahlı Terör Örgütünün şifreli haberleşme ağı olan bylock kullanıcısı olduğu iddiasıyla tutuklandı.

 

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca kamu görevlilerine yönelik bir başka soruşturmada;

Bir ilkokulda öğretmen olarak görev yaparken açığa alınan L.P (28) ile ilce milli eğitim müdürlüğünde memur iken açığa alınan Z.E (48) hakkında bylock kullanıcısı oldukları iddiasıyla başlatılan soruşturmada; sistemde kayıtlı telefonları L.P nin kardeşi M.B.O (21) ve Z.E nin de oğlu A.E (21) nin kullandığının ifadelerde geçmesi sonrası,

A.E ve M.B.O sevk edildikleri mahkemece tutuklanmış; L.P ve Z.E hakkında ise adli kontrol tedbiri uygulanmıştır.

 

Soruşturmaların aralıksız devam ediyor…

Bu kapsamda 15 Temmuz gecesi okunan salaları susturmak isteyen H.O, S.K ve K.I hakkında silahlı terör örgütü üyeliği iddiasıyla Muğla Cumhuriyet Başsavcılığına kamu davası açılmak üzere fezleke yazıldığı; ayrıca Bodrum FETO ablası olduğu değerlendirilen bir bayan hakkında yakalama kararı çıkarıldığı bilgisi edinilmiştir.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu