GündemManşetSağlık

ŞEKER VE TANSİYON ÖLÇÜMÜ YAPILDI

seker_ve_tansiyon_olcumu_yapildi (3)Bodrum Belediyesi tarafından Karaova Mahallesi’nde şeker ve tansiyon ölçümü yapıldı.

Etkinlik Karaova Mahallesi’ndeki Mustafa Kalem Parkı’nda Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli diyetisyen Gizem Şimşek, sağlık taramasına katılan vatandaşlara, şeker ve tansiyonla ilgili bilgiler verirken dikkat edilmesi gereken konularda da uyarılarda bulundu. Rutin sağlık taramasına 56 vatandaş katıldı.

Sağlık taramasına katılan vatandaşlar, bu uygulamadan dolayı duydukları memnuniyetlerini, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a ve Bodrum Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek dile getirdiler.

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü yetkilileri program dâhilindeki kontrollerin önümüzdeki günlerde de farklı mahallelerde devam edeceğini belirtti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu