GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ EVİNDE YIKILDI

bodrum kırçiçeği basketTürkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele eden temsilcimiz Kırçiçeği Bodrum Basket, Bornova Beckerspor’a 61-56 mağlup oldu.

Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşma baştan sona kıran kırana geçti. Bodrumlu basketbol severlerin ilgi gösterdiği karşılaşmanın ilk periyodunda İzmir temsilcisi Bornova Beckerspor 16-14 önde bitirdi. Devreye de 33-25 önde giren Bornova Beckerspor üçüncü periyodu da 48-40 önde tamamladı. Karşılaşmanın son periyodunda heyecan doruğa çıkarken, karşılaşmanın son dakikasına 56-56 beraberlikle girildi. Misafir Bornova Becker son saniyelerde bulduğu sayılarla karşılaşmayı 61-56 önde tamamlarken, Bodrumlu basketbol severler ile Bodrum Basket oyuncuları karşılaşmanın hakemlerine tepki gösterdiler.

Karşılaşmanın en skorer ismi Bodrum Basket’ten 19 sayı ile Shayann Raquel Selby olurken, Gamze Türkoğlu 13, Melek Bilge ise 12 sayı kaydetti. Bornova Beckerspor’un en skorer ismi ise 16 sayı ile Marie Jordan oldu.

Kırçiçeği Bodrum Basket Baş Antrenörü Derya Özyer maç sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Rakip takımı mücadelesinden dolayı kutluyorum, her iki takım da iyi mücadele etti. Bizim için önemli bir maçtı, evimizde bu maçı kazanmak istiyorduk. Teknik anlamda çok fazla top kaybı yaşadık ve yaptıkları savunmaya organize olamadık. Hatalarımızı düzeltip yolumuza devam edeceğiz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu