GündemManşetSpor

20 BİN KM. YOL APTILAR

bodrumspor_dersim_deplasman-70Bodrum Belediyesi Bodrumsporlu taraftarlar 2016-2017 sezonunun ilk devresinde yaklaşık 20 Bin kilometre yol kat ederek takımlarını yalnız bırakmadılar.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ilk devrenin son haftalarında aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzse de, ilk devrenin hem takım olarak, hem de taraftar olarak en dikkat çeken ekiplerinden oldu.

TRABZON, TUNCELİ, HATAY, …

Bodrumsporlu taraftarlar bu sezonun ilk devresinde bütün deplasmanlara giderken, gittikleri bütün deplasmanlarda rakip takım taraftarlarıyla dostluk kurdular. Tunceli deplasmanında rakip taraftar grubuyla ‘Martı Sedat Hatıra Ormanı’ oluşturan taraftarlar, Batman’da Yarasalar ile dostluk köprüsü kurdu. Tokat Erbaa’da rakip taraftarlar ile maç öncesi buluşan Bodrumsporlu taraftarlar karşılaşma boyunca da karşılıklı destek tezahüratlarında bulundular. Bu ve buna benzer bir çok güzel olayın içinde bulunan Bodrumsporlu taraftarlar ligin ikinci devresinde de her maça gideceklerini belirterek Bodrumspor’u karşılıksız sevmeye devam edeceklerini söylediler.

İKİNCİ DEVREDE DE 12 BİN 500 KİLOMETRE YOL VAR…

Bodrumsporlu taraftarlar 15 Ocakta başlayan ligin ikinci devresinde de her maça gitmeyi planladıklarını belirttiler. İkinci devrede de en uzağı Rize Pazarspor deplasmanı olamk üzere yaklaşık 12 Bin 500 kilometre yol gidecek olan Bodrumsporlu taraftarlar sezon sonunda mutlu sona ulaşarak Bodrum’u yeşil beyaz renklerle donatacaklarını söylediler.

BAŞKANDAN TEŞEKKÜR…

Bodrum Belediyesi Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya’da yaptığı her açıklamada kalbinde Bodrumspor sevdası olan herkese teşekkür ediyor. Başkan Karakaya ayrıca taraftarların deplasmanlarda kurduğu dostlukları da takdir ederek, “Bodrum’u en iyi şekilde temsil eden tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

HER MAÇ FİNAL HAVASINDA…

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta ikinci devrenin ilk maçları 15 Ocakta oynanacak. B.B. Bodrumspor’un Bodrum’da oynadığı her maçın final havasında geçeceğini belirten Bodrumsporlu taraftarlar tüm Bodrumlulara seslenerek, “ 2. Lig yolunda takımımızın büyük desteğe ihtiyacı var. Nasıl geçen sene stadımızı doldurduysak bu senede aynı şekilde tribünleri doldurmalıyız. Birlik beraberlik içinde Bodrumsporumuzu 2. Lig’e taşıyalım” dediler.

Haber: Mehmet Can MERAL

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu