GündemManşetSpor

2.DEVRE HAZIRLIKLARI BAŞLIYOR

Bodrumspor_muglaspor_Turkiye_kupasi-1Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor 2016-2017 sezonunun ilk devresine iyi bir başlangıç yaparken, devrenin son 5 haftası aldığı sonuçlarla şaşırttı.

3.Ligde orta sıralarda en iyi mücadeleyi gösterecek bir takım kuran B.B. Bodrumspor 2015-2016 sezonunda ilk yılda play-off oynama başarısı göstermişti. Geçtiğimiz yıldan bazı oyuncuların değiştiği ve yerlerine genç oyuncuların takviye edildiği B.B. Bodrumspor bu sezonda lige iyi bir başlangıç yaptı.

Lige taraftarı önünde 3-0’lık Çatalcaspor galibiyeti ile başlayan B.B.Bodrumspor, ilk 12 maçta sadece 2 mağlubiyet gördü. Bu takımlardan biri ilk devreyi tek galibiyet ile grup sonuncusu olarak tamamlayan Türk Metal Kırıkkalespor olurken, diğer takım ise 19 puan ile 13’üncü sırada tamamlayan Kemer 2003 oldu. Ligin ilk devresinde çoğu haftayı lider tamamlayan B.B. Bodrumspor son 5 haftada sadece 2 puan kazanarak herkesi şaşırttı.

Ligde özellikle Bodrum Şehir Stadı’nda taraftarının müthiş desteği ile oynadığı futbolu ile tanınan B.B. Bodrumspor’da zaman zaman bazı oyuncuların günlük performanslarında sıkıntılar yaşanırken, bu performans düşüklükleri bazı maçlarda skora yansıdı. Bazı kritik maçların ilk dakikalarında talihsiz sakatlıklar yaşayan oyuncular nedeniyle de sıkıntılar yaşayan B.B.Bodrumspor’da bazı futbolcular 3-4 hafta sahadan uzak kaldı. B.B. Bodrumspor’da yönetim de, devre arasına girer girmez teknik heyetin raporu doğrultusunda yapılacak 3-4 takviye için çalışmalara başladı. Bu transferlerden ilki gerçekleşirken, B.B. Bodrumspor 2 yıldır renklerine bağlamayı düşündüğü Uğur Karakoç ile sözleşme imzaladı.

B.B. Bodrumspor’da yönetim ve teknik heyet diğer takviye transferlerle ilgili çalışmalarını sürdürürken, B.B. Bodrumspor’da bu sezon top koşturan genç oyuncular performanslarıyla dikkatlerden kaçmadı. Bu sezon B.B. Bodrumspor’da forma giyen genç oyuncular futbolseverlerden tam not alırken, bu oyuncuların performans ve disiplin sorunu yaşamamaları halinde Süper Lig başta olmak üzere bir çok üst ligde oynayabilecek kapasiteleri olduğu belirtiliyor.

Bodrumspor 25 Aralık Pazar günü topbaşı yapacak.

B.B. Bodrumspor her yıl olduğu gibi bu sezonda devre arası kampını Bodrum’da gerçekleştirecek. Birçok bölgeye göre mevsim şartlarının daha güzel olduğu Bodrum’da kampa girecek B.B. Bodrumspor, ikinci yarı öncesi hazırlıklarını Yalı ve Torba Mahalleri başta olmak üzere ilçede bulunan spor tesislerinde gerçekleştirecek.

B.B.Bodrumspor ikinci devrenin ilk maçını ise 15 Ocak Pazar günü deplasmanda Çatalcaspor ile oynayacak

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu