DünyaManşetTeknoloji

Bodjam’ın 2’ncisi Düzenleniyor

BodJam Bodrum Global Oyun Hackathonu dünya çapından oyun geliştiricileri ağırlayacak

 

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Dijital Oyun Tasarımı Bölümünün düzenlediği BodJam Bodrum Global Oyun Hackathonu dünya çapından oyun geliştiricileri ağırlıyor

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Dijital Oyun Tasarımı bölümü tarafından Bodrum Belediyesi ve Bodrum İş İnsanları Derneği iş birliğinde BodJam Bodrum Global Oyun Hackathonu 20 Ekim’de Bodrum’un tarihi Etrim Köyünde kapılarını açıyor.

Uluslararası Oyun Hackathonu, 20-22 Ekim tarihlerinde Etrim Garaova Tarım Kampında Cumhuriyet’in 100. yılı etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek. 20 Ekim Cuma günü 19.00’da tema açıklanmasıyla başlayacak ve 48 saat sürecek etkinlikte katılımcılar, en az iki en fazla beş kişilik takımlar kurarak yarışacak ve kendilerine verilen görevler doğrultusunda en iyi dijital oyunu hazırlamaya çalışacaklar.

Etkinliğe oyun sektörünün önde gelen isimleri, akademisyenler, girişimciler ve yatırımcılar da katılacak. Etkinlik sırasında alan uzmanları ve girişimciler, etkinliğe katılan yarışmacılarla mini konferanslar ve atölyeler düzenleyecek.

İki gün aralıksız sürecek yarışmanın sonunda akademisyenler ve alan uzmanlarından oluşan jüri, kazananı belirleyecek ve birinciye 30 bin, ikinciye 20 bin ve üçüncüye 10 bin Lira tutarında ödül verilecek.

Bu sene ikincisi yapılacak olan BodJam Bodrum Global Oyun Hackathonu etkinliğinin ilki geçen sene haziran ayında çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiş ve yarışmacılarına keyifli anlar yaşatmıştı. “Gümbet Runner” adlı oyun birinciliğe hak kazanırken etkinlik boyunca birbirinden eğlenceli oyunlar ortaya çıkmıştı.

Etkinlik için detaylı bilgiye bodjam.com adresinden ulaşılabilir.

Etkinlik iletişim bilgileri:

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi/Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi/Dijital Oyun Tasarımı Bölümü

Dr. Öğr. Üyesi Berke Soyuer

Telefon: 0 (535) 360 6776

e-posta: berkesoyuer@mu.edu.tr

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu