GündemManşet

GENÇLERDEN TERÖRE LANET

IMG_0051İstanbul Beşiktaş’ta yaşanan terör saldırısına tepkiler sürüyor.

Bodrum Belediye Meydanı’nda toplanan çok sayıda Bodrumlu genç yaşanan terör saldırısına basın açıklamasıyla tepki gösterek saldırıda şehit olan polislerimiz ve vatandaşlarımız andı.

Bodrum Milliyetçi Gençlik Platformu’nun düzenlediği ve Bodrumspor taraftar grubu Asi Tayfa üyelerinin de destek verdiği basın açıklamasına çok sayıda Bodrumlu genç katıldı. Gençlere meydandan geçen vatandaşlar da destek verdi.  Büyük bir Türk Bayrağı açan eylemciler sık sık “şehitler ölmez vatan bölünmez”, “Türk Kürt kardeştir PKK kalleştir, “Mustafa Kemal’in Askerleriyiz”, “kahrolsun PKK”  sloganları atarak bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Milliyetçi Gençlik Platformu olarak ve bizleri yalnız bırakmayan  Asi Tayfa taraftar grubu ile birlikte 10 Aralık Cumartesi Günü Emniyet görevlilerimize ve sivil halkımıza düzenlenen bu hain saldırıyı kınamak ve şehadete ulaşan şehitlerimiz anmak için burada bir araya gelmiş bulunmaktayız. Bizler milliyetçi ve vatansever Türk Gençliği olarak bu kahpe saldırılara boyun eğmeyyeceğimiz ve asla provokatörlerin kahpe oyunlarına gelmeyeceğimizi belirtmekten geri kaçınmayız. Amaçları ne olursa olsun, oyunları ne olursa olsun bizleri her zaman devletimizin ve milletimizin yanında göreceksiniz. Devletimiz ve milletimizin bekası için her zaman dik duran bu gençlik hiç bir zaman bu duruşundan taviz vermeyecektir. Kan kokusu yayarak bir yerlere varmaya çalışan hainler kendi kanlarında boğulacaktır. Sözlerimizi bitirmeden önce Türk Milletinin fikir babası rahmetli Hüseyin Nihal Atsız’ın bir dörtlüğünü eklemek istiyoruz; İnsanlar büyür beşikte, mezarda yatmak için, kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için.”

Basın açıklaması sırasında polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü. Gençler basın açıklamasının ardından olaysız şekilde dağıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu