GündemManşetSpor

HOCA MAÇIN TAA İÇİNDE…

ersi_yine_tepki_topladi (5)Bodrumspor ile Manisa Büyükşehir Belediyespor arasında oynanan karşılaşma 2-2 beraberlikle biterken, karşılaşma boyunca misafir takımın teknik adamı Levent Eriş yaptığı hareketlerle Bodrumlu futbolseverlerin tepkisini topladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında biri penaltıdan olmak üzere 2-0 öne geçen Bodrumspor, ikinci yarıda yediği goller ile karşılaşmayı beraberlikle tamamlamıştı. Geçtiğimiz yıl Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşma öncesi ve sonrası da taraftarlarla girdiği diyaloglar nedeniyle tepki gören Eriş bu seferde zaman zaman maçı sahanın içerisinden yönetti. Bodrumsporlu taraftarların büyük tepkisini çeken bu hareketlere dördüncü hakem ve diğer yetkililer müdahale etmezken, Eriş’in özellikle ikinci 45 dakikada her pozisyonda sahaya girdiğini belirttiler.

Bodrumporlu taraftarların sosyal medyadan paylaştığı bu fotoğraflar büyük tepki toplarken, taraftarlar maç sırasında zaman zaman Eriş’e küfür içermeyen göndermeli tezahürat yaptılar.

BERABERLİK SONRASI SAHAYI ÖPTÜLER…

Manisa Büyükşehir Belediyespor uzatma dakikalarında beraberlik golünü bulunca futbolculardan bazıları bitiş düdüğüyle birlikte sahayı öptü. Bazı oyuncular ise sevinçlerini abartarak Bodrumspor taraftarlarına doğru yanlış anlaşılacak hareketler yaparken, Bodrumsporlu taraftarlarla emniyet güçleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

“BÜYÜK KAPTAN TAKIMI BURAYA GETİR”

Karşılaşma sonrası yedikleri son dakika golüyle galibiyeti kaçıran Bodrumsporlu futbolcular soyunma odasına giderken, Bodrumsporlu taraftarlar futbolcuların tam kadro tribünlere gelmesi için tezahüratlarda bulundu. Takım tribünlere gelirken taraftarlar futbolculara oynadıkları futboldan dolayı teşekkür ederek alkışladı. Bodrumsporlu taraftarlar son olarak kısa süreli tartışma yaşadıkları emniyet güçleriyle karşılıklı “Yeşil Beyaz Şampiyon Bodrumspor” tezahüratı yaparak stattan ayrıldılar.

MÜMİN SAKATLANDIĞI İÇİN ÇIKTI…

Bodrumspor karşılaşmanın ikinci yarısına iki oyuncu değişikliği ile başlarken, Bodrumspor’un golcü oyuncusu Mümin’in oyundan çıkması taraftarlar arasında merak konusu oldu. Mümin’in, ilk yarının sonunda sakatlık geçirdiği ve bu nedenle oyundan alındığı öğrenildi. Mümin’in yerine oyuna giren Bodrumlu genç oyuncu Celal Dumanlı ise girdiği pozisyonlarda Bodrumsporlu taraftarlara saç baş yoldurttu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu