AsayişGündemManşet

UYUŞTURUCU SATICILARINA SUÇ ÜSTÜ

pageBodrum’da uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre; bir ihbarı değerlendiren Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Büro Amirliği ekipleri Gümbet Mahallesi’nde gerçekleştirdiği operasyonda 8 kişiyi gözaltına aldı. Uyuşturucu ticareti yaptıkları sırada suçüstü yakalanan ve gözaltına alınan 8 kişiden 4’ünün kullanıcı olduğu anlaşıldı.

Gözaltına alınan diğer 4 zanlı H.G.,  S.D.,  Y.M.  ile Z.K. isimli kadının kaldıkları yerde arama yapan ekipler, satışa hazır halde bir miktar kokain ve evin elektrik panosu içine zulalanmış halde  esrar maddesi ele geçirdi.

Şüpheli 4 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yanda 4 zanlının adliyeye getirilişi esnasında ise adliye bahçesinde, bir televizyon kanalında yayımlanan “Bodrum Masalı” dizisinin çekimleri yapılıyordu. Kalabalık bir ekiple çekim yapan set çalışanları ve dizinin ünlü oyuncularının arasından zanlıların adliyeye çıkarılması ise oldukça tuhaf bir görüntü ortaya çıkardı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu