GündemMagazinManşet

ZAFER BAYRAMI COŞKUSU VE FEDON KONSERİ

Ortakent Yahşi Sahilinde yer alan Kefi, 30 Ağustos 2018 Perşembe akşamı ünlü sanatçı “Fedon” ile “Zafer Bayramı” coşkusunu yaşatacak.

Fedon, içinde beslediği Mustafa Kemal Atatürk sevgisinden dolayı koluna kalın puntolarla Atatürk’ün imzasını dövme olarak yaptırmıştır. Fedon’un dedesi olan Kleanti Kalyoncu, Kurtuluş Savaşı dönemlerinde Çanakkale Savaşı’nda Türk cephesi için çatışmış ve bu savaşta şehit düşmüştür. Bu yüzden Fedon, bir şehit torunudur.

Ünlü sanatçı Fedon, Zafer Bayramı’nda Kefi’de sahne alarak gönüllerde taht kuran şarkılarını seslendirecek ve hayranlarına yazın son günleri, unutulmaz anlarla dolu keyifli bir gece yaşatacak.

Fedon’un yakın dostu ve aynı sahneyi paylaştığı buzuki üstadı Hakan İtik’in bu yaz ayları başında geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşadığı üzüntüyle sahne programlarını iptal eden Fedon, dostunun iyileşmesiyle birlikte Bodrum’da sahnelere geri döndü.

Kefi’de yıllardır gelenekselleşen Fedon konserine, bu yaz da büyük ilgi bekleniyor.

Ortakent Yahşi’de Kefi’nin kardeş mekanı Dramalı’da ise yine aynı tarihte, 30 Ağustos Perşembe akşamı akustik performansıyla Barbaros konser verecek. Dramalı’ya yapılan tüm rezervasyonların ise şimdiden dolduğu belirtiliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu