GündemManşetSpor

RIZA KARAKAYA; “GELİN YİNE BERABER BAŞARALIM”

Bodrumspor-Riza_KarakayaSpor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.

27 Kasım Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda 13:30’da başlayacak karşılaşma öncesi son antrenmanını Cumartesi sabahı gerçekleştiren B.B. Bodrumspor’da eksik veya cezalı oyuncu bulunmazken, futbolcuların antrenmandaki hırsı ve neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Taraftarı önünde 3 puan alarak grubunda liderliğini sürdürmek isteyen B.B.Bodrumspor’da kulüp başkanı Rıza Karakaya’da taraftara seslenerek, “ Biz başarılarımızı taraftarlarımızla bütünleşerek kazandık, onların destekleriyle başardık ve bu maç öncesi de gelin yine beraber kazanalım” dedi.

Başkan Karakaya Ege’nin iki güzide kulübünün mücadelesinin çok iyi olacağını belirterek, “ Çokta güzel bir maç olacak buna eminim. İki takımda futbolun güzelliklerini sahaya yansıtacaktır. Ben takımıma güveniyorum, Manisa Büyükşehir takımı da iyi takım. Pazar günü Bodrum Şehir Stadı’nda ki futbol şölenine herkesi davet ediyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu