ManşetSpor

İkinci Yarıda İki Gol

Çaykur Rizespor: 2 - Bodrumspor: 0

 

Spor Toto 1. Lig’in 7. haftasında Bodrumspor‘u 2-0 mağlup eden Çaykur Rizespor’un teknik direktörü Bülent Korkmaz, “Tarık inanılmaz kurtarışlar yaptı. Onun iyi oyunu bize galibiyeti getirdi.” dedi.

Korkmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyun olarak beklentilerin altında olduklarını belirtti.

Tek olumlu sonucun galibiyet olduğunun altını çizen Korkmaz, “Kazandığımız için mutluyuz. İyi oynamadık, iyi mücadele ettik. Bu maç kırılma maçı olabilir. Böyle bir maça ihtiyacımız vardı.” ifadelerini kullandı.

Bireysel hatalara dikkat çeken Korkmaz, “Futbolcular kusursuz oynayamaz. Hatalar bugün fazlaydı. Tarık inanılmaz kurtarışlar yaptı. Onun iyi oyunu bize galibiyeti getirdi.” değerlendirmesinde bulundu.

Kendisine karşı yapılan “İstifa” çağrısına Korkmaz, “Taraftar hakaret etmediği, küfür etmediği sürece bir sorun yok. Taraftarın istifa söylemine saygı duyuyorum. Taraftar oyunu görüyor, gözlemliyor. Böyle bir söylemde bulunmalarını sağ duyulu karşılıyorum.” şeklinde konuştu.

Korkmaz, Efe Tecimer’in çapraz bağının koptuğunu ve bunun nedeninin antrenman sahasının kötü olmasından kaynaklandığını, başka sakatlıkları da beklediklerini sözlerine ekledi.

Bodrumspor cephesi

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, iyi oynadıkları maçta kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.

Maçta çok pozisyon bulduklarına değinen Taşdemir, “Karşı karşıya kaleci Tarık’ın beş tane kurtardığı bir maç. Az pozisyon verdik ama 2-0 kaybettik. Rizespor güçlü bir camia. Bu kadar pozisyona girdiğimiz maçta yenmeliydik.” ifadelerini kullandı.

Rakibin bireysel çok hata yaptığını kaydeden Taşdemir, “Karşı karşıya çok pozisyon var. Bu kadar pozisyon bekliyorduk. İyi savunma yapıp arkada verecekleri boşluklarda pozisyona girmek istiyorduk. İstediklerimiz tuttu. Bu kadar pozisyona girip atamazsanız kazanamazsınız.” değerlendirmesinde bulundu.

Taşdemir, ilk kez mücadele ettikleri ligde hedeflerinin lige tutunup ilk on içerisinde yer almak olduğunu söyledi.

Çaykur Rizespor: Tarık Çetin, Kerem Kalafat (Dk. 86 Grahovaç), Bahadır Öztürk, Emirhan Topçu, Ercan Coşkun (Dk. 46 Alberk Koç), Koray Altınay, Mithat Pala, Miya (Dk. 46 Sefa Yılmaz), Alper Potuk (Dk. 86 Papa), Benhur Keser (Dk. 73 Emircan Altıntaş), Kubilay Kanatsızkuş

Bodrumspor: Diogo Sousa, Üzeyir Ergün, Onur Akbay, Süleyman Özdamar, Cenk Şen (Dk. 78 Süleyman Güneş), Abdurrahman Canlı (Dk. 62 Erkan Değişmez), Recep Aydın (Dk. 78 Koray Kılınç), Samet Yalçın, Kenan Özer, Erdem Çetinkaya (Dk. 62 Bahadır Erol), Celal Dumanlı (Dk.71 Jahovic)

Gol: Dk. 67 Sefa Yılmaz, Dk. 80 Emircan Altıntaş (Penaltıdan) (Çaykur Rizespor)

Sarı kartlar: Dk. 45+2 Onur Akbay, Dk. 58 Celal Dumanlı (Bodrumspor), Dk. 74 Mithat Pala, Dk. 90+3 Tarık Çetin (Çaykur Rizespor)

RİZE (AA) – Spor Toto 1. Lig’in 7. haftasında Çaykur Rizespor, Bodrumspor‘u 2-0 mağlup etti.

Spor Toto 1. Lig’in 7. haftasında Çaykur Rizespor ile Bodrumspor, Çaykur Didi Stadı’nda karşılaştı. Çaykur Rizespıorlu taraftarlar “Mersin’de polisevine yönelik terör saldırısında şehit düşen polis memuru Sedat Gezer”in fotoğrafının yer aldığı pankart açtı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu