Manşet

Vali Orhan Tavlı’dan Veda Mesajı

Samsun Valiliğine Atanmıştı

 

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile görev yeri değişen Muğla Valisi Orhan Tavlı veda mesajı yayımladı.

Valı Tavlı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın takdiri ile Samsun Valiliği’ne atanmam sebebiyle 3 yıldır görev yaptığım “Yeryüzü Cenneti” Muğla’ya ve sizlere veda ediyorum.

Muğla’da çalışmaktan ve Muğlalıları tanımaktan büyük onur duydum. Muğla’da görev yaptığım süre içerisinde Muğla’mızın daha ileriye taşınması için mesai arkadaşlarımızla birlikte var gücümüzle bu güzide ilin bir hemşehrisi, bir gönüllüsü gibi çalışmaya gayret ettik.

İlimizin Tarımda, Turizmde, Ticarette ve Teknolojide güçlü olduğu alanları öne çıkararak, yerel ve bölgesel kalkınma bakış açısıyla her alanda yeni ve uygulanabilir projeler hazırlayıp uygulama gayreti içerisinde Türkiye Yüzyılı vizyonuyla Muğla’mızı hedefine hep birlikte hazırlamaya çalıştık.

Muğla Valisi olarak görev yapma ve hizmet etme imkânı veren Saygıdeğer Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı arz ediyorum. Muğla’mıza yapılan eser ve hizmetlere verdikleri desteklerden dolayı Sayın Bakanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.
Muğla’da birlikte çalışma fırsatı bulduğum, çalışmalarımızda bize destek veren Milletvekillerimize,  Kıymetli Yargı Mensuplarımıza, Üniversitemizin Kıymetli Mensuplarına, Kaymakamlarımıza ve Vali Yardımcılarına, Belediye Başkanlarına,  ildeki tüm Kamu Kurum ve Kuruluş Yöneticilerine ve Çalışanlarına, Muhtarlarımıza, Meslek ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Yöneticilerine, İşadamlarımıza, Hayırseverlerimize, Siyasi Parti İl ve İlçe Teşkilatlarına ve Basın Mensuplarımıza teşekkür ediyor, şahsıma gösterdikleri teveccüh ve destek için şükranlarımı ifade ediyorum.

Muğla Valiliği görevine atanan Sayın İdris Akbıyık’a yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; Muğla’da görev yapmış olmaktan, Muğla’ya hizmet etmiş olmaktan büyük bir onur duyuyor, tüm vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hakkınızı helal edin, Allaha emanet olunuz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu