GündemManşetSpor

SOKAK BASKETBOLU TURNUVASI SONA ERDİ

bodrum-sokak basketbol turnuvasıBodrum Belediyesi’nin destekleriyle, 3.05 Spor Organizasyonu tarafından Gümbet Dolgu Alanı’nda gerçekleştirilen Sokak Basketbolu Turnuvası nceki gün oynanan final maçlarıyla sona erdi.

Spor ve sokağı bütünleştirerek, gençleri spor yapmaya özendirmeyi amaçlayan “Bodrum Sokak Basketbolu Turnuvası” oldukça heyecanlı maçlara sahne oldu. Çekişmeli geçen maçlar sırasında küçük basketbolcuların ailelerinin de heyecanlı olduğu görüldü.

5 gün süren ve 34 takımın katıldığı turnuvada büyükler kategorisinde “Hercules”, gençler kategorisinde, “Kokoreç” ve küçükler kategorisinde “Milas Bulls” ekibi şampiyon oldu. Şampiyonlara çeşitli ödüller verildi.

3.05 Organizasyon yetkilileri, turnuva boyunca kendilerine destek olan Bodrum Belediyesi CHP’li meclis üyesi Niyazi Atare’ye  teşekkür ederek “Sokak Basketbolu Turnuvası”nı  önümüzdeki yıllarda daha da büyüterek devam ettireceklerini söylediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu