GündemMagazinManşet

ÜNLİ İSPANYOL ŞARKICI BUİKA BODRUM’DA KONSER VERDİ

Bodrum-buikaAşk şarkılarının tutkulu sesi Buika, Si Volvere”, “Death Is Not The End”, “Hijos de La Luna” gibi İspanyolca ve İngilizce şarkılarını söyledi. Flamenko ile Caz’ı bir araya getirerek, dünya müziğine yepyeni bir tarz kazandıran Buika; adeta yaşayarak söylediği şarkıları yoğun alkış aldı.

Şarkıcıya sahnede, trombonda Santiago Canada, bas gitarda Josue Ronkio, gitarda Ahmed King, klavyede Michel Ferre, vurmalı çalgıda ise Alexis Pututi Arce eşlik etti.

Yaklaşık iki saat süren konseri aralarında sanat, spor, iş dünyası ve basın camiasının önde gelen isimlerinin de olduğu 2 bin kişi izledi.

Birçok şarkısı filmlerde ve televizyon dizilerinde de kullanılan Buika, ikinci albümü “Mi Nina Lola” ile “İspanyol Müzik Ödülleri”nde “En İyi Prodüksiyon” ve “En İyi İspanyolca Albüm” dallarında, “El Ultimo Trago” albümü ile de “Latin Grammy Ödülleri”nde “En İyi Tropikal Albüm” dalında ödüle layık görülmüştü.

Konseri izleyenler arasında, Demir Demirkan ve eşi Seda İnce, Alp Kırşan ve Zeynep Kırşan çifti, gazeteci İsmail Küçükkaya ile eşi Eda Demirci, Metin Uca ve ünlü şarkıcı Ege de vardı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu