GündemManşetSpor

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR…

Bodrumspor_erbaaspor (9)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrum ligin 11. Haftasında Tokat deplasmanında Erbaaspor ile golsüz berabere kaldı.

Erbaa İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşma öncesi her iki takım taraftarları stat dışında buluşarak maça birlikte marşlar söyleyerek gelirken, taraftarlar maç öncesi de her iki takımı da tribünlere çağırarak başarılar diledi. İlk 45 dakika boyunca ev sahibi Erbaaspor gole yakın ekip olurken, topa daha çok sahip olan ekip ise Bodrumspor oldu. Erbaaspor maçın 12’inci dakikasına kadar Bodrumspor ceza sahasına giremezken karşılaşmanın önemli pozisyonlar şu şekilde;

Dakika 12- Erbaaspor atağında Sinan’ın Bodrumspor kalecisi Gökhan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda top kaleci Gökhan’da kaldı.

Dakika 15- Gelişen Erbaaspor atağında Sinan’ın aşıtma vuruşunda Bodrumsporlu Tolga topu çizgiden çıkardı.

Dakika 22- Erbaaspor atağında İbrahim’in ceza sahası dışından vurduğu şut üst direkten auta çıktı.

Dakika 31- Gelişen Bodrumspor atağında ceza sahası içinde sırasıyla Mümin, Harun ve Agah Oktay şut çekmek istedi ancak her defasında araya Erbaaspor defansı girdi.

Dakika 32- Gelişen Erbaaspor atağında Bodrumsporlu stoper oyuncusu Bahadır Öztük sakatlandı ve yerini Enes Subaşı’na bıraktı.

Dakika 55- Bodrumspor’un kullandığı kornerde ceza sahası üst çizgisinde Harun’un şutunda top kaleciyi geçti ancak defans oyuncusu Rıdvan topu son anda uzaklaştırdı.

Dakika 59- Erbaaspor atağında topu kapan Bodrumsporlu Kerem sağ kanattan ilerleyerek topu ceza sahası içerisindeki Mümin’e göndermek istedi ancak son anda araya Erbaaspor kalecisi Çağrı girerik topu tuttu.

Dakika 62- Bodrumspor atağında Kerem güzel bir ara pas ile topu Mümin ile buluşturmak istedi ama Erbaaspor kalecisi Çağrı son anda topu tuttu.

Dakika 70 – Gelişen Erbaaspor atağında Kudret güzel bir vuruş yaptı ancak sonda Bodrumsporlu Erhan topu kornere çeldi.

Dakika 80- Gelişen Bodrumspor atağında ceza sahasında bir anda topu önünde bulan Mümin kaleci çağrıyı çalımladı ancak vuruşu kale direğinin yanından auta çıktı.

Geri kalan dakikalarda her iki takımda kontra ataklar ile gol bulmaya çalıştı ncak her iki takımda gol bulamayınca karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı.

Alınan bu sonuçla puanını 23’e çıkaran Bodrumspor grubunda liderliğini sürdürürken, Bodrumspor’u 22 puanla Silivrispor takip ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu