AsayişGündemManşet

KUZENİNİ HUNHARCA BIÇAKLADI

bodrum bıçaklı kavgaBodrum’da yaşanan kavgada bıçaklanan kişi ağır şekilde yaralandı.

Akşam saatlerinde Gümbet Mahallesi Ayaz Caddesi üzerinde yaşanan bıçaklı kavga çevredeki bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye kayıt edildi.

Alınan bilgilere göre, amca çocukları olan ve aralarında geçmişe dayalı husumet bulunan Doğan T. İle Özer T. Önceki akşam önce telefondan tartıştılar. Bir süre sonra Gümbet Mahallesi Ayaz Caddesi üzerinde buluşan iki kuzen arasında sözlü tartışma yaşandı.

Bir süre tartışan taraflardan Özer T. Üzerinde bulunan bıçakla kuzeninin üstüne hışımla koşarak bıçak darbeleri ile yere yatırdı. Yerdeyken kuzenin üzerine çıkan zanlı tam 9 kez bıçağını sapladı. Olayı gören çevredeki vatandaşların müdahalesi ile yaralanan kuzeninin üzerinden kaldırılan Özer T. Polis gelene kadar olay yerinden ayrılmadı.

Çevredekilerin adeta şok yaşadığı olay sonrası bölgeye 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Ağır şekilde yaralanan Doğan T. Bodrum Devlet Hastanesinden tedavi altına alınırken kuzeni Özer T. İse İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından suç aleti ile birlikte gözaltına alındı.

Yaralı gencin hayati tehlikesi devam ederken zanlı kuzen ise işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu