AsayişGündemManşet

BANKADA YANGIN ÇIKTI

Bodrum-bankada yangınBodrum’a bağlı Konacık Mahallesinde bulunan bir bankanını şubesinde sabah saatlerinde yangın çıktı.

Edinilen bilgilere, göre para sayma makinesinden kaynaklanan elektrik kontağı nedeniyle çıktığı tahmin edilen yangını ihbar alan Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekipler olay yerine ulaştı.

Çevredeki vatandaşların bankadan çıkan dumanları görmesi ve bankanın çalan alarmı ile ihbarı alan itfaiye ekipleri bir süre yangına müdahale edemedi. Bankaya girebilmek için polis ve banka görevlilerini bekleyen itfaiye ekibi daha sonrada kapının açılmasını bekledi.

Görevlilerin banka kapısını açamaması üzerine itfaiye ekibi levye ile kapıyı kırmaya çalıştı. Bir süre kapıyı açmak için çalışan ekipler daha sonra bankaya girmeyi başardı. Yoğun duman nedeniyle maske takarak bankaya giren ekipler kısa sürede yangını söndürdü.

Meraklı vatandaşların bakışları arasında itfaiye ekiplerinin çalışmasını tamamlamasının ardından polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu