GündemManşetSpor

KAYMAKAM GÖDEKMERDAN GENÇLİK MERKEZİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

bodrum-gençlik merkezi-inşaatıProjesine 2014 yılında başlanan Bodrum Gençlik ve Spor Merkezi inşaatı devam ediyor.

Bitez Mahallesinde yapımına devam eden ve Bodrum’un spor salonu ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak olan gençlik ve spor merkezi inşaatında Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan incelemelerde bulundu.

İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fatih Uzunlulu’nunda eşlik ettiği incelemelerde inşaat alanında gezerek yetkililerden bilgi alan Kaymakam Gödekmerdan gazetecilere açıklamada bulundu. Bodrum için önemli olan tesis açılışının geciktiğini ifade eden Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan şunları ifade etti:

“Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ilçemize çok önemli bir yatırımı olan gençlik merkezi aynı zamanda kültür merkezi olarak da kullanılabilecek. 2014 yılında ihalesi yapıldı. Bir aksilik olmazsa 2017 Şubat ayında hizmete açmayı planlıyoruz. Müteahhitlerin değişmesinden dolayı bir takım aksaklıklar oldu ve o yüzden tekrardan ihaleye gidildi. Yoksa şimdiye kadar hizmete açılmış olması gerekiyordu.”

Mevcut spor salonlarının ihtiyaca cevap vermediğini belirten Kaymakam Gödekmerdan açıklamasına şöyle devam etti:

“İlçemizde çok büyük bir spor potansiyeli var. Yapılan spor dalları ve sporcu sayısı çok fazla. Onun için bu konuda sıkıntı çekiyorduk. Gençlik merkezimizdeki antrenman alını da bu açığı kapatmamızda bize yardımcı olacak. Spor salonunun bitmesiyle ilçemize çok önemli bir tesis kazandırmış olacağız, sporcularımıza çok önemli bir altyapı kazandırmış olacağız.”

Bodrum Kaymakamı Gödekmerdan, tesisin hizmete girmesiyle ilçedeki başarılı sporcu sayısında da artış olacağını vurgulayarak tesiste çeşitli kurslar ve eğitimlerinde verileceğini söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu