GündemHayatManşet

MEYDAN KIRMIZI BEYAZA BÜRÜNDÜ…

Hain darbe girişiminin yıl dönümünde yine Belediye Meydanında çok sayıda vatandaş bir araya geldi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen anma programına, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Belediye Başkanı Ahmet Aras, ilçe protokolü, şehit yakınları ve gaziler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Akşam saatlerinde Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarıyla Bodrum Belediye Meydanını kırmızı beyaza bürüdü.

Bodrum Kaymakamlığınca düzenlenen programda, darbe girişimine ilişkin fotoğrafların yer aldığı sergi büyük ilgi gördü. Öğretmenler korosunun şarkılar seslendirdiği etkinlikte, mehteran takımı marşlar söyledi.

İlerleyen saatlerde konuşan Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, “Şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Hain darbe girişimine karşı verilen mücadele asla unutulmamalı. Bu kahramanlık destanı dünyaya örnek olmalı.” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise hain darbe girişiminin üzerinin 3 yıl geçtiğini, kahraman şehitler ve gazilerin ailelerinin bu 3 yılı çok zor geçirdiğini söyledi. Aras, bu topraklarda yaşamayı şehitlere ve kahraman gazilere borçlu olduklarını ifade etti. 

Programın sonunda hep birlikte eller sema açıldı ve dua edildi. Duanın ardından sela okundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu