HayatManşet

Tersanede Sürpriz Evlilik Teklifi

Bahaneyle Götürdüğü Yerde Şaşkına Döndü

 

Bodrum’da 26 yaşındaki Erol Kurutaş, kız arkadaşı Dilara Özcan’a sürpriz evlilik teklifi yaptı. Teklifine ‘evet’ yanıtını alan Kurutaş, büyük mutluluk yaşadı.

İlçede otopark işletmeciliği yapan 26 yaşındaki Erol Kurutaş ile ailesinin tekne işi uğraşan 23 yaşındaki Dilara Özcan, yaklaşık bir yıl önce arkadaş ortamında tanıştı. Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüştü.

Erol Kurutaş, arkadaşlarının da desteğiyle sevgilisi için sürpriz evlilik teklifi planladı. Tavşanburnu mevkisindeki tersanede arkadaşları hazırlıkları yapıp çifti beklemeye başladı.

Kurutaş, kız arkadaşı Dilara Özcan’ı ‘askerden komutanım geldi, onun yanına gidelim’ bahanesiyle hazırlığın yapıldığı bölgeye getirdi. Çift, tersaneye gelince arkadaşları, müzik ve meşaleler eşliğinde, üzerinde “Benimle Evlenir Misin” yazılı bir pankartla karşılama yaptı.

Meşalelerin arasında evlilik teklifini yapan genç, ‘evet’ yanıtını alınca önceden aldığı tektaş yüzüğü arkadaşının parmağına taktı.

Erol Kurutaş, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da şehit olan polis memuru Ercan Yangöz’ün de yakın arkadaşıydı. Şehit Yangöz’ün Kurutaş’ın yapacağı evlilik teklifinden haberinin olduğu ve arkadaşının bu mutlu gününde yanında olmayı çok istediği öğrenildi. Kurutaş ile arkadaşları da şehit polis memurunu unutmayarak Yangöz’ü andılar.

Kent Haber’e açıklama yapan Erol Kurutaş, yaz döneminde yoğun şekilde çalıştığını fakat bu yoğunluğun arasında arkadaşlarının da desteğiyle kız arkadaşına bu sürpriz evlilik teklifini en iyi şekilde yapabilmek için uğraştığını ifade ederek “Tanışmamıza Mustafa arkadaşımız vesile oldu. Onun sayesinde tanışıp bugüne geldik. Bu organizasyonda emeği geçen arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsi benim için çok değerli.” dedi.

Muhabir: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu