GündemManşetSpor

BODRUM KARTALLARI’NDAN KAYMAKAMA MAÇ DAVETİ

Bodrum kartallarıBodrum Kartalları Basketbol Takımı Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı sezonun ilk maçı öncesi ziyaret ettiler.

2014 yılında kurulan ve bu sene Erkekler Basketbol Ligi 3. Liginde mücadele edecek olan Beşiktaş Spor Kulübünün Bodrum Basketbol Spor Okulu takımı olan Bodrum Kartalları oyuncu, yönetici ve antrenörleri Kaymakam Dr. Gödekmerdan ile bir araya geldiler.

Erkekler Basketbol 3. Liginde ilçemizi temsil edecek olan Bodrum Kartalları, 6 Kasım Pazar Günü Binnaz Karakaya Spor Salonunda çıkacakları ilk müsabakaya Kaymakam Dr. Gödekmerdan’ı davet ettiler.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan yaptığı konuşmada; “İnşallah güzel bir sezon geçireceksiniz. Hazırlıklar gayet iyi gidiyor. Hocalarımız da zaten çok profesyonel. İnşallah başarılarınızı takip edeceğiz. Şimdiden bu sezon için başarılar diliyorum. Sizler çok önemli bir kulübün basketbol okulunda yetişip Bodrum’u profesyonel ligde temsil edecek hale geldiniz. Bundan sonra da çok çalışarak bu sene ikinci lige, seneye de 1. Lige çıkmanızı umut ediyorum. Bodrum Kartalları tüm öğrencilerimize örnek olmalı. İlçemiz adına tekrar sizleri tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Ziyarete takım oyuncularının yanı sıra Baş Antrenör Hakan Yörükoğlu, Yardımcı Antrenör Kerem Öztoprak, Yardımcı Antrenör Ahmet Akalın, Genel Menajer Şemsi Kanat, Takım Menajeri Emre Uzer, Yönetici Semih Nalbantoğlu ve Ramazan Aydın’lı katıldılar.

Kulüp Yöneticisi Semih Nalbantoğlu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada; “ Sayın Kaymakamımıza bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmek ve kendisini ilk maçımıza davet etmek için buraya geldik. Kurulduğumuz günden bu yana her konuda bizlere destek oldular. Çok profesyonel bir antrenör kadromuz ve çoğu Bodrum’un kendi çocuklarından oluşan iddialı bir kadromuz var. İnşallah başarılı bir sezon geçirip şampiyon olacağız. Amacımız Bodrum’da yaşayan gençlerimizi spora teşvik edip, başarılı bir Bodrum takımı oluşturmak ve Bodrum’u 1i ligde temsil etmek” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu