GündemManşetSpor

YALIKAVAK SPOR KULÜBÜ’NDEN BAŞKANA ZİYARET

yalikavak spor kulubuYalıkavak Spor Kulübü’nün yeni yönetim kurulu üyeleri, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.

Yapılan olağan genel kurulun ardından Yalıkavak Spor Kulübü, yeni yönetim kurulunun öncülüğünde faaliyetlerine devam ediyor. Yalıkavak Spor Kulübü’nün yeni başkanı Mehmet Esen, yönetim kurulu üyelerinden kulüp başkan yardımcısı Selim Yıldız, genel sekreter Geriş Mahallesi Muhtarı Hayrullah Kayacan, sayman Başar Bıyıklı, genel kaptan Ali Gökengin, idari amir Ayhan Cömert ile İzzettin Oğuz, Soner Günaştı ve Serkan Çınar ile birlikte Başkan Mehmet Kocadon’a ziyarette bulundu.

Ziyarette kulüp yönetimi, Bodrum Belediye Başkan Mehmet Kocadon ile sohbet ederek planladıkları faaliyetler ve çalışmalar ile ilgili de fikir alışverişi yaptı. Yalıkavak Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımının iki yıldır üst üste birinci ligde mücadele ettiğini ifade eden Yalıkavak Spor Kulübü Başkanı Mehmet Esen, “Bayan hentbol kadromuzun daha da iyi yerlere gelebilmesi için mücadelemizi sürdüreceğiz. Bayan takımımızın yanı sıra Minikler ve Yıldızlar kategorilerini de açarak hem gençlerimizin sporla iç içe büyümelerini destekliyoruz hem de hentbol altyapımızı daha da genişletmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Yalıkavak Spor Kulübü yeni yönetim kuruluna ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Sağlıklı nesillerin yetişmesinde sporun çok önemli bir etken olduğuna işaret eden Başkan Kocadon, “Özellikle çocuklarımızın, gençlerimizin; kötü alışkanlıklardan uzak, spor ile haşır neşir olmalarını sağlamak için çalışıyoruz. Çünkü bizim geleceğimiz; işte bu çocuklarımız, bu gençlerimiz. Ben onların her zaman yanlarındayım ve gücüm yettiğince de yanlarında olmaya devam edeceğim. Yeter ki spor yaparak; hep birlikte mücadele etmeyi, saygılı olmayı, sevginin gücünü, hoşgörülü olmayı ve birlik beraberlik ruhunu öğrensinler, geleceğe güvenle bakan bireyler olsunlar.” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu