AsayişGündemManşet

PALMİYE AĞACINA SAPLANAN ARAÇTAKİLERDEN BİRİ ÖLDÜ

Bodrum-kazaBodrum’da meydana gelen trafik kazasında bir kişi öldü bir kişi ağır şekilde yaralandı.

Süleyman Eğdir idaresindeki 48 UC 178 plakalı otomobil Bodrum’dan Gümbet istikametine seyir halindeyken Antik Tiyatro yakınlar bir anda kontrolden çıkarak orta refüjdeki palmiye ağacına çarptı. Aracın ön bölümüne saplanan ağacında etkisiyle sürücü ve yanında oturan Ferdi Macar araç içinde sıkıştı.

Gece yarısı meydana gelen kazayı ihbar alan ekiplerin bölgeye ulaşmasıyla kurtarma çalışması başlatıldı. Bodrum İtfaiye Grup Amirliği, 112 Acil Sağlık, Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği, Trafik Polisleri ve Belediye ekipler, adeta hurdaya dönen araçtan yaralıları çıkarmak için uzun süre uğraştı.

Araçtan çıkarılan yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan sürücü Süleyman Eğdir yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada yaralanan ve tedavi altına alınan yolcunun ise hayati tehlikesi sürüyor.

Araçtan çıkan boş alkol şişesi ise adeta kazanın nedenini açıklıyor gibiydi. Kurtarma çalışmalarını yakından izleyen vatandaşlar ise o anları cep telefonları ile kaydetmeyi ihmal etmedi. Kaza nedeniyle Bodrum-Turgutreis karayolundaki trafik akışı bir süre kontrollü olarak sağlandı. Çekici ile olay yerinden aracın kaldırılmasıyla trafik akışı normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu