AsayişGündemManşet

CEZAYİRLİ HIRSIZ TUTUKLANDI

Bodrum-cezayirli hırsızÖnceki gün Gümbet Kavşağı yakınlarında bulunan OASİS AVM’ye gelen Cezayirli Mourat B. 6 ayrı işyerinden hırsızlık yaptığı gerekçesiyle yakalandı.

Alışveriş merkezindeki ünlü markaların mağazalarına müşteri gibi girerek çeşitli giyim malzemeleri ve güneş gözlüğü çalan zanlı tezgahtarlar tarafından fark edildi. Durumu alışveriş merkezindeki güvenlik görevlilerine bildiren mağaza görevlileri polise de ihbarda bulundu.

Kısa süre sonra alışveriş merkezi içinde güvenlik görevlilerince yakalanan Mourat B. Bölgeye ulaşan polis devriye ekibine teslim edildi. Zanlının üzerinde yapılan aramada, 8 adet güneş gözlüğü ve ünlü markalara ait giyim eşyaları bulundu. Mağaza yetkililerinin şikayetçi olmaları üzerine zanlı gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Konu hakkında araştırma ve soruşturma yapan Asayiş Büro Amirliği ekipleri bahse konu mağazaların güvenlik kameralarından da hırsızlığı tespit etti.

Öğlen saatlerinde adliyeye sevke edilen Cezayirli hırsız çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu