AsayişGündemManşet

DEĞİRMENLER’DE YANGIN

Bodrum-değirmenler-yangınÖğle saatlerinde Haremtan mevkiinde çıkan yangın rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyürken, bir kişi polis ekiplerince gözaltına alındı.

11:30 sıralarında Gümbet Haremtan mevkiinde otluk ve makilik alanda çıkan yangın rüzgarında etkisiyle kısa sürede büyüdü. Yangına ilk müdahale yaklaşık 45 dakika sonra helikopterle yapıldı. Öte yandan değirmenler bölgesine gelen itfaiye ekipleri yangını bir süre izleyerek müdahale etmenin yolunu aradılar.

Helikopterin gelmesiyle itfaiye ekipleri helikopterin yangını söndürmesini izlerken, bazı vatandaşlar çalılarla yangına müdahale etti. Bölgeye gelen orman ekipleri de yangına 1 arazöz ve 2 orman işçisi ile müdahale etti. Helikopterin başka bir bölgede çıkan orman yangını nedeniyle Haremtan mevkiinden uzaklaşmasının ardından yangın rüzgarında etkisiyle yeniden büyüdü.  Helikopterin yangına müdahale ettiği sırada 2 itfaiye erinin de yangına şap şap ile müdahale etmesi dikkatlerden kaçmadı.

İtfaiye ekiplerinin yetersiz kaldığı söndürme çalışmalarına bölgeye gelen vatandaşlar destek olurken, Orman ekipleri yangına Gümbet İskelesi tarafından müdahale etti.

Yaklaşık 2 hektarlık alanda etkili olan yangın nedeniyle bölgede yaşayan bir çok sürüngen telef olurken, yangını soğutma çalışmaları devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu