GündemMagazinManşet

ÖZLEYİNCE BODRUM’A UÇTU

Ali ağaoğlu-bodrumÜnlü iş adamı Ali Ağaoğlu tatilde olan hayat arkadaşı Petek Ertüre ve oğlu Ali Ege özleyince soluğu Bodrum’da aldı.

Özel Helikopteri ile bir müddet Bodrum’da bulunan arazilerini kuşbakışı inceleyen ve yeni bir projesi olduğu öğrenilen Ağaoğlu daha sonra arazisinde bulunan helikopter pistine inerek çocuğu Ali Ege’ye kavuştu. Helikopter pistinde bekleyen Hayat arkadaşı oyuncu eşi Petek Ertüre ve oğlu Ali Ege ile hasret giderdi. Oğlun Ali Ege’ye sım sıkı sarılan Ağaoğlu’nun dakikalarca oğlunu öpmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz aylarda Marmaris’de bulunan Çiftlik Adası’nı 30 milyon dolara  satın alan Ağaoğlu, adasını gezdikten sonra Bodrum’a geldiği öğrenildi. Ağaoğlu Bodrum’da bulunan arazisini kuş bakışı inceledi. Yeni bir yatırım yapacağı öğrenilen Ağaoğlu yaklaşık 1 saat boyunca arazisine havadan bakarak projesi için fikir aldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu