GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ SEZONA GALİBİYETLE BAŞLADI

kırçiçekleri-bodrumTBL 2016 – 2017 sezonu ilk maçını evinde OGM Orman Gençlik ile oynayan Kırçiçeği Bodrum Basket maçtan 67 – 59 galip ayrıldı

Kırçiçekleri, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde sezona en güçlü rakibini yenerek başladı. Salonu dolduran coşkulu Bodrum taraftarının da desteği ile sezona iyi bir başlangıç yapan oyuncular, rakiplerine gözdağı verdi. Yabancı oyuncusu olmadan ve kaptan Nihan’ın sakatlığna rağmen büyük bir başarı elde eden takımda tüm oyuncular görevlerini en iyi şekilde yerine getirdi ve ligin favorileri arasına adını yazdırdı.

İlk periyodu 22 – 24 geçen Bodrum ekibi, devreyi 36 – 38 kapattı. 2. yarıda üstünlüğü ele geçiren Kırçiçekleri 3. periyodu 11 sayı farkla bitirdi ve maç 67 – 59 sonuçlandı.

Dilek Dedeoğlu’nun 18 sayıya imza attığı maçta, Deniz Boz 16 sayı ve 8 asistle oynadı.

Maç sonrası Basın toplantısında konuşan Dilek Dedeoğlu “Rakip takımı ve takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, OGM Orman Gençlik bu ligde en güçlü rakibimizdi, lige ve sezona galibiyetle başladığımız için çok mutluyuz” dedi.

Baş Antrenör Ömer Petorak; “Federasyon Kupası elemelerinde yenildiğimiz OGM Orman Gençlik Sporu evimizde yendiğimiz için mutluyuz. Yabancı oyuncumuz olmamasına rağmen, tüm oyuncularımın katkısından dolayı teşekkür ediyorum”

OGM Orman Gençlik Spor’dan Pelin Küçük; “Maça kötü başladık, devamını getiremedik, rakip takımı tebrik ediyorum”

Baş Antrenör Furkan Sağlık; “Çok iyi yaptığımız işleri bugün yapamadık. Rakip takımı tebrik ediyorum, seyircisi, takımı ve organizasyonuyla çok iyi bir atmosfer yaratmışlar. Önümüzdeki maçlara bakıp takımı toparlayacağız”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu