GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ, FENERBAHÇE GELİŞİMİ RAHAT GEÇTİ

Bod fenerbahce_kırcicek (2)Bodrum’un Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki gururu Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, ligdeki liderliğini devam ettiriyor.

Türkiye Kadınlar Basketbol birinci liginde oynadığı 19 maçın 17’sinde galip gelen Kırçiçekleri, 22. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Gelişim ile karşı karşıya gelen Kırçiçekleri maçın ilk yarısına hızlı başlayan taraf oldu.

İlk yarıda sergilediği rahat oyunuyla rakibini 17 sayı farkla 36-19 mağlup eden Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, ikinci yarıda da ilk yarıdaki performansını korudu. Üçüncü periyodda rakibiyle arasındaki farkı 35 sayı açan Kırçiçekleri, ikinci yarıyı da 76-39 tamamlayarak, rakibini rahatlıkla geçti.

Maçta 23 dakika forma giyen Gizem Kazali takımına kazandırdığı 20 sayı, 9 ribaunt 4 asist ile maçın yıldız oyuncusu olurken, bir süredir sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan takım kaptanı Esra Kayaoğlu da 17 sayı 4 ribaunt ve 3 asist ile Gizem Kazali’yi takip etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 23. hafta mücadelesini İzmir deplasmanında Urla Belediyesi ile gerçekleştirecek olan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, liderliğini devam ettiriyor. 28 Şubat 2018 Çarşamba günü saat 17.00’de yapılacak olan Urla Belediyesi – Kırçiçeği Bodrum Basketbol maçı, 12 Eylül Spor Salonu’nda oynanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu