GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ BASIN İLE BULUŞTU

Bodrum-kırçiçeği basketbol takımıKurulduğu ilk yılında şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’ne yükselen ve bu başarının duyurulmasında, büyük emeği olan Bodrum basına bir teşekkür yemeği verdi.

Yemek öncesi düzenlenen basın toplantısında Kırçiçeği Bodrum Basket’in kurmay heyeti yeni sezon hedeflerini anlattı. Toplantıya yönetim, teknik ekip, oyuncuları ve sponsoruyla tam kadro katılan Kırçiçeği Bodrum Basket’in toplantının açılış konuşmasını Basın Sorumlusu Zeynep Çiğdem Dedeoğlu yaptı. Dedeoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Tüm sezon boyunca bizi hiç yalnız bırakmadınız ve  bu kupayı kazanmamızda, takım, teknik kadro kadar sizlerin de emeği çok büyük. Başarılarımızı sizlerin sayesinde duyurduk. Sizler sayesinde Bodrum halkı bizi tanıdı, sahip çıktı, maçlarımızda yalnız bırakmadı. Dolu bir salonda oynamak bir takım için çok büyük moral ve motivasyon kaynağıdır. Yeni sezonda, daha zorlu rakiplerle mücadele edeceğiz, uzun bir yolumuz var, bu yolu sizlerle birlikte en başarılı şekilde almak istiyoruz.”

Yeni sezona hazırlık sürecinde İzmir’de bir turnuvaya katıldıklarını, 21 Eylül Çarşamba günü Süper Lig Şampiyonu Fenerbahçe ile Bodrum’da sezon açılış maçı oynayacaklarını ve ardından 27 Eylül’de Balıkesir’de gerçekleştirilecek Federasyon Kupası’na katılacaklarını söyleyen Dedeoğlu, Ligin 9 Ekim’de başlayacağını, ilk maçı Bodrum’da oynayacaklarını ve tüm basketbol severleri salona beklediklerini söyledi.

Kulüp Başkanı Yiğit Özmen’de sözlerine basın mensuplarına teşekkür ederek başladı. Yiğit Özmen gazetecilere, “ Basketbolu geliştirmek ve sevdirmek adına bizler elimizden geleni yapıyoruz ancak sizlerin sayesinde sesimizi duyurabiliyoruz” dedi.

Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş ise kulüple yollarının kesiştiği andan itibaren bir aile olduklarını ve uzun soluklu bir yola çıktıklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Sizin aynanızla Bodrum, basketbolun coşkusunu yaşanabildi. İlk yılımızda şampiyon olarak kupayı Bodrum’a getirdik. Kırçiçeği ailesi olarak da çok büyük bir gurur oldu bizim için. Aramızda bir ayrım yok artık, Kırçiçeği Bodrum Basket Ailesi olarak bütünleştik. Potanın Kırçiçekleri ismimiz çok benimsendi, çok da yakıştı. Disiplinle azimle, takım olarak, büyük bir aile olan Kırçiçeği Bodrum Basket başarılarıyla var olmaya devam edecek.”

Geçen sezonki kadronun as sporcularını koruduklarını ve beş yeni transferle takımı güçlendirdiklerini söyleyen Baş antrenör Ömer Petorak, sezon hazırlıklarını tamamladıklarını ve hedeflerinin Bodrum’a Şampiyonluk kupasını getirmek olduğunu sözlerine ekledi.

Takımı büyük ölçüde koruduklarını belirten Antrenör Ömer Petorak ise şu sözleri söyledi:

“Bu sezon aramıza Dilek Dedeoğlu, Aslı Sevinç, Şenay Şale ile birlikte Bodrumlu sporculardan Deniz Ataer ve Tuana Eşsiz katıdı. Yeni sezonda zorlu rakiplerle karşılaşacağız ve çok sıkı maçlar oynanacak, seyirci için de izlenmesi keyifli maçlar olacak.”

Toplantının sonunda takım ve basın Şampiyonluk Kupası ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu