ÇevreGündemManşet

ÖNCE YAĞMUR, ARDINDAN FIRTINA VE SOĞUK

Bodrum-sağanak yağmurBodrum’da Cuma sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan yağışlı havanın ardından, kuzeyden esecek sert rüzgar ve soğuk etkili olacak.

Meteoroloji yetkililerinden ve bazı hava tahmini yapan internet sitelerinden edinilen bilgiye göre Bodrum’da Cuma gün boyu aralıklarla yağacak yağmurun etkili olması beklenirken, Cuma akşam saatlerinden itibaren yağmur yerini Kuzeyden esecek ve zaman zaman fırtınaya dönüşecek rüzgara bırakacak. Kuzeyden esecek rüzgarla birlikte hava sıcaklıklarının da hissedilir şekilde azalacağı Bodrum’da hafta sonu boyunca, en düşük hava sıcaklığının 4, en yüksek hava sıcaklığının ise 14 derece olması tahmin ediliyor.

Hafta sonu boyunca esecek Kuzey rüzgarlarının Pazar akşam saatlerinden itibaren Güneyden esmesiyle hava sıcaklıklarının hafta başından itibaren mevsim normallerine dönmesi tahmin ediliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu