GündemManşet

FENER ALAYINA BİNLERCE KİŞİ KATILDI

Bodrumda 30 agustosta fener alayi (8)Bodrum’da her yıl olduğu gibi bu yılda 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı.

Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında, Bodrum Marina’dan başlayarak Belediye Meydanı’nda sona eren fener alayına çok sayıda vatandaş katıldı. Yerli tatilcilerin yanı sıra yabancı turistlerde fener alayını ilgiyle izleyerek bol bol fotoğraf çekti. Fener alayına yaklaşık 3 bin kişi katılırken, katılımın önceki yıllara göre az olması dikkatlerden kaçmadı.

Akşam saatlerinde Bodrum Marina önünde toplanan vatandaşlar, Bodrum Belediye Meydanı’na doğru geniş güvenlik önlemleri eşliğinde yürüyüşe geçti. Fener alayının en önünden Bodrum Motosiklet Kulübü üyeleri ve birçok motosiklet tutkunu kortej oluşturdu. Motosikletli vatandaşların ardından Bodrum Vos Vos Derneği üyeleri birbirinden güzel araçlarıyla geçiş gerçekleştirdi.

Vatandaşlar Neyzen Tevfik Caddesi üzerinden Belediye Meydanına doğru yürürken, cadde üzerinde bulunan işletmelerden meşaleler yakıldı. İşletmelerde bulunan vatandaşlarda alkışlar ve marşlar ile coşkuya ortak olurken, Akut Bodrum ekibinin de katıldığı yürüyüşteki kalabalık sık sık sloganlar atarak 10. Yıl Marşı’nı söyledi.

Büyük Türk bayrakları da taşıyan coşkulu kalabalık Bodrum Belediye Meydanı’na geldiğinde bir alışveriş merkezinin orkestrasının verdiği konser ile coşarken, konserin geç başlaması nedeniyle bazı vatandaşların meydan ayrıldığı da dikkatlerden kaçmadı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu