GündemMagazinManşet

NAŞİDE GÖKTÜRK HAYATINI KAYBETTİ

bodrum-naşide göktürkBir süredir kanser tedavisi gören ve 6 Ağustos itibariyle genel durum bozukluğu nedeniyle Acıbadem Bodrum Hastanesi’ne kaldırılan Naşide Göktürk bugün hayatını kaybetti.

Acıbadem Bodrum Hastanesi Onkoloji Merkezi Sorumlu Hekimi Tıbbi Onkolog Dr. Hilmi Ege konu hakkında yaptığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Yaklaşık 1 yıl önce akciğer kanseri teşhisiyle tedavi altına alınan Naşide Göktürk, hastanemize genel durumundaki bozukluk nedeniyle geldi. İleri evre kanser hastalığıyla mücadele eden değerli sanatçımız Naşide Göktürk’ü, yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef ki kaybettik. Tüm sevenleri gibi bizler de değerli sanatçımızın vefatı nedeniyle büyük üzüntü duyduğumuzu ifade eder, yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz.”

“Yüreğim Rehin” şarkısıyla gönüllerde taht kuran Naşide Göktürk’ün ölüm haberini alan sanatçı arkadaşı Niran Ünsal hastaneye koştu. Burada gazetecilere bir açıklama yapan Ünsal şunları söyledi:

“Uzun süren ve acı çektiği bir yolculuktu. Hep yanında olmaya çalıştım. Çok üzgünüm. Kendi isteği ile yapılan son albümünde birçok sanatçı ona destek olmuştu.”

Ünsal, Naşide Göktürk’ün yarın Bitez Caminde kılınacak ikindi namazı sonrası Bitez Mezarlığına defnedileceğini söyledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu